HTC: Desire Z krijgt eind juni Android Gingerbread

Nu HTC de Gingerbread-updates voor de Desire HD en de Incredible S heeft uitgerold, is het wachten op dezelfde updates voor de Desire en de Desire Z. Wat die eerste betreft is er nog geen nieuws te melden, wat de Z betreft: die krijgt de update eind juni.

HTC Desire Z piano

Dat meldt HTC op zijn Engelse supportpagina. De reden waarom de Z niet meteen is meegenomen met de update voor de HD, die toch gelijktijdig met de Desire Z op de markt verscheen, is het verschil in schermformaat. HTC meldt daarover: ”Wij optimaliseren de ervaring voor elke telefoon. Bijvoorbeeld, de HTC Desire HD en de Desire Z hebben verschillende schermformaten. Gingerbread voor de Desire Z komt voor het eind van juni.”

Over de originele Desire wordt geen woord gezegd, maar als het gaat om het schermformaat: die is bij de Z precies hetzelfde, namelijk 3.7 inch. Waaruit we voorzichtig kunnen concluderen dat de Desire als ‘stamvader’ van de hele Desire-lijn niet lang kan achterblijven met de Gingerbread-update.

Bron: Fone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. wess -

  al mijn contac personen worden anoniem weer gegeven ook al zet ik me instellingen goed of in fabrieksinstellingen wie kan me helpen

 2. steve-vanm -

  Volgens een Htc-vertegenwoordiger was het probleem met Gingerbread voor de normale Desire, dat ze niet wisten of de Desire Gingerbread hardware-matig aankon. Ze waren nog dingen aan het proberen.
  Maar naar alle waarschijnlijkheid kwam de update wel voor de Desire.

  1. bartvuijk -

   De Desire moet Gingerbread gezien z'n 1Ghz processor makkelijk kunnen trekken. Ik heb hier een Wildfire S met 600Mhz waar af-fabriek al Gingerbread op staat.

  2. Dominick -

   Dat de update komt is volgens mij al lang bevestigd, het is alleen de vraag wanneer. Dat de hardware het niet zou ondersteunen is onzin, voor Gingerbread zijn de vereisten niet hoger dan voor Froyo en de X10 bijvoorbeeld, die nagenoeg dezelfde hardware heeft, krijgt het ook.

   @bart
   De processorsnelheid is natuurlijk niet het enige dat belangrijk is, maar dat de hardware van de Desire het niet zou trekken is, volgens mij, onzin.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters