HTC Desire Z krijgt Gingerbread eind deze maand, net als de Desire

Niet alleen de gewone HTC Desire krijgt eind deze maand de belangrijke Gingerbread-update, ook de HTC Desire Z krijgt die update dan.

HTC Desire Z piano

HTC meldt hierover op zijn eigen Facebookpagina het volgende: ”We zijn in het laatste stadium van testen van de update, die we uit willen rollen OTA in de komende weken. Het kan een tijdje duren voor de update alle gebruikers heeft bereikt maar we moeten iedereen hebben gehad aan het eind van deze maand.”

De uitrol van de update door HTC moet nog wel door de diverse telco’s worden geaccordeerd. In Nederland duurt dat meestal niet zo lang.

In tegenstelling tot de HTC Desire, die vanwege zijn beperkte geheugen aanvankelijk helemaal geen Gingerbread zou krijgen, is dat bij de Desire Z geen probleem. In de originele Desire moet HTC het een en ander uit de eigen Sense-schil halen om alles in het toestel te laten passen.

Bron: Recombu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Henze -

    Ik heb de update inmiddels binnen voor de Desire Z. redelijk tevreden over, mis alleen Sense 3.0…plus dat ik van de verbeteringen van de onscreen toetsen niks merk..nog steeds het zelfde helaas…wellicht dat HTC Sense eigenwijs doet??

  2. BAsocial -

    Hehe, dat duurde even. Was eigenlijk net van plan om er een andere Rom op te gaan zetten, en dan gelijk Sense 3.0 mee te pakken. Misschien toch nog maar even wachten hoe deze update uitpakt…

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters