HTC Doubleshot, HTC Kingdom en HTC Rider geven zich bloot

De afgelopen dagen zijn er drie nieuwe HTC-toestellen uitgelekt, met de codenamen Doubleshot, Kingdom en Rider. De Doubleshot lijkt een qwerty-slider te worden voor de Amerikaanse markt, en van de Kingdom en de Rider is bar weinig bekend.

HTC Rider spypic

De Rider lekte gisteren met de foto die je hier naast kunt vinden, maar zonder verdere informatie. Het toestel heeft het nodige weg van de Evo 3D, wat doet vermoeden dat de telefoon wellicht de Evo 3D voor Europa is. Die zou er aan zitten te komen, maar daar is al een tijdje niets meer van vernomen. Als dat niet het geval is, dan is het toestel zeer waarschijnlijk een Amerikaans toestel, gezien HTC vaak toestellen met een dergelijk design in dat land uitbrengt.

Ook de Doubleshot gaat in ieder geval naar Amerika komen, maar wellicht dat er ook een Europese versie van het toestel bestaat. De Doubleshot is volgens Phonedog een smartphone met een fysiek qwerty-toetsenbord en een 1,2GHz-processor. Of die één of twee processorkernen heeft is niet bekend, maar de naam doet vermoeden dat het om een dualcore-toestel gaat. In dat geval zou het toestel zomaar een Qwerty-versie van de Sensation kunnen zijn en dan is de kans groot dat hij naar Europa komt, zoals ook met de Desire Z gebeurde.

Tweakers maakt melding van de Kingdom, die een 960×540-scherm moet hebben. Dat, plus de foto die je hier onder kunt vinden, is dan ook wel meteen het enige dat van het toestel bekend is.

HTC Kingdom spypic 
HTC Doubleshot xml 
Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters