HTC Dream komt dit jaar

Waar we maandag nog het bericht naar buiten brachten dat de HTC Dream mogelijk was uitgesteld tot 2009 horen we nu compleet andere verhalen. HTC heeft bevestigd dat de HTC Dream nog steeds dit jaar moet komen. Echter gaan er nu de geruchten dat het toestel mogelijk al 17 september verschijnt in de voorverkoop exclusief bij T-Mobile USA.

Maandag hadden we een nieuwsbericht gepost waarin stond dat de HTC Dream mogelijk uitgesteld was naar het eerste kwartaal van 2009. Deze speculaties kwamen van een analist van Global Equities Research. Mark Moons (directeur van HTC Benelux) heeft tegenover Tweakers.net bevestigd dat de HTC Dream nog steeds voor het vierde kwartaal van 2008 staat. Maandag was er een internationale HTC-meeting over de introductie van Android. Hierover had de heer Moons het volgende te melden:
“Ik hoorde daar dat er geen enkele sprake is van uitstel. We plannen nog steeds een release in het vierde kwartaal van dit jaar.” De telefoon en besturingssysteem Android zijn echter nog niet af, zegt Moons: “Helemaal niks is nog final.”

In het artikel van maandag meldde de analist ook dat er wat spanningen waren tussen HTC en Google. Echter zegt HTC zelf “De samenwerking met Google verloopt ‘verrassend’. Android is een gloednieuw platform en Google is nieuw in de markt van mobiele telefonie. Dat brengt interessante dingen met zich mee.”

Waar eerst het gerucht ging dat de HTC Dream pas in 2009 zou komen, hebben we nu compleet andere geruchten opgevangen. Volgens de geruchten zou de HTC Dream in Amerika al rond 17 september kunnen verschijnen in de voorverkoop bij T-Mobile. Uitgaande op de bovenstaande uitspraken dat de telefoon en besturingssysteem nog niet af zijn, hebben wij onze serieuze twijfels of dit gerucht waar is.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters