'HTC Espresso toont nieuwe Sense-interface'

Er zijn screenshots verschenen van de HTC Espresso welke een nieuwe Sense-interface laten zien. De plaatjes laten een geheel vernieuwde interface zien.

HTC gebruikt voor haar meeste Android-telefoons een eigengemaakte grafische schil om een persoonlijk tintje mee te geven aan de smartphones. Door de populariteit van de Sense-interface heeft HTC haar grafische schil voor het Windows Mobile-besturingssysteem inmiddels ook Sense genoemd. Op screenshots welke van de HTC Espresso zouden zijn is een nieuwe Sense-interface te zien. De Espresso is een nog onaangekondigd toestel van HTC welke eveneens op het Android-besturingssysteem draait. Op de plaatjes is te zien dat HTC behoorlijk geknutseld heeft aan haar grafische schil. De icoontjes zien er anders uit, en de menubalk onderaan geeft direct toegang tot HTC’s eigen applicatie People.

Van de HTC Espresso zelf is nog maar weinig bekend. De naam van het toestel dook onlangs op in een rijtje codenamen welke bestemd waren voor oude en nieuwe HTC-telefoons. Verder gaan er geruchten dat de Espresso een Qwerty-toetsenbord zal krijgen, en op het Mobile World Congress aangekondigd zal worden. Verdere specificaties of een releasedatum blijft gissen.

Sense interface new

 

Bron: Engadget

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters