'HTC Espresso toont nieuwe Sense-interface'

Er zijn screenshots verschenen van de HTC Espresso welke een nieuwe Sense-interface laten zien. De plaatjes laten een geheel vernieuwde interface zien.

HTC gebruikt voor haar meeste Android-telefoons een eigengemaakte grafische schil om een persoonlijk tintje mee te geven aan de smartphones. Door de populariteit van de Sense-interface heeft HTC haar grafische schil voor het Windows Mobile-besturingssysteem inmiddels ook Sense genoemd. Op screenshots welke van de HTC Espresso zouden zijn is een nieuwe Sense-interface te zien. De Espresso is een nog onaangekondigd toestel van HTC welke eveneens op het Android-besturingssysteem draait. Op de plaatjes is te zien dat HTC behoorlijk geknutseld heeft aan haar grafische schil. De icoontjes zien er anders uit, en de menubalk onderaan geeft direct toegang tot HTC’s eigen applicatie People.

Van de HTC Espresso zelf is nog maar weinig bekend. De naam van het toestel dook onlangs op in een rijtje codenamen welke bestemd waren voor oude en nieuwe HTC-telefoons. Verder gaan er geruchten dat de Espresso een Qwerty-toetsenbord zal krijgen, en op het Mobile World Congress aangekondigd zal worden. Verdere specificaties of een releasedatum blijft gissen.

Sense interface new

 

Bron: Engadget

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters