HTC Fiesta is nieuwe Android-telefoon

Via de Bluetooth SIG groep is wat informatie naar boven gekomen over een zekere HTC Fiesta. Als we de geruchten mogen geloven moet dit een nieuwe Android-telefoon worden, maar niet voor dit jaar.

HTC Fiesta Bluetooth SIG groep

De Bluetooth SIG groep heeft in een lijst met telefoons die goedgekeurd moeten worden een nieuw HTC model gelekt. Dit model heeft de naam HTC Fiesta en is vreemd genoeg niet op de roadmap voor 2009, die eerder uitlekte, te vinden. Dit zou erop kunnen wijzen dat het toestel niet dit jaar uitgebracht zal gaan worden, wat logischerwijs op een release in 2010 wijst. De kans dat er nu al een telefoon uitlekt die pas ergens in 2010 bekengemaakt zal worden is echter erg klein, dus het zou ook kunnen dat dit gewoon een stukje verkeerde informatie is of dat het om een toestel gaat dat nog niet opgenomen was in de roadmap voor 2009 op het moment dat HTC’s roadmap lekte. Dat laatste is echter ook niet zo waarschijnlijk, omdat toestellen meer dan een jaar nodig hebben om ontworpen te worden. Hoe het echt zit moeten we jullie dus nog even verschuldigd blijven, maar dat zal vanzelf wel duidelijk worden.

Veel is er niet over het toestel bekend, het enige wat er in de lijst was te vinden waren de woorden “Fiesta; Handheld, Phone; An Android phone; Company: HTC Corporation; Geographic Availability: Asia, Europe, North America”. De enige gegevens die we hebben over de telefoon zijn dan ook het platform waar het op draait, namelijk Android, en de markten waar het toestel beschikbaar zal worden, namelijk Azië, Europa en Noord-Amerika. We zullen deze Android-telefoon dus in Nederland zien, maar wanneer, in welke vorm en met welke specificaties weten we nog niet.

Bron: The Boy Genius Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters