HTC Fiesta is nieuwe Android-telefoon

Via de Bluetooth SIG groep is wat informatie naar boven gekomen over een zekere HTC Fiesta. Als we de geruchten mogen geloven moet dit een nieuwe Android-telefoon worden, maar niet voor dit jaar.

HTC Fiesta Bluetooth SIG groep

De Bluetooth SIG groep heeft in een lijst met telefoons die goedgekeurd moeten worden een nieuw HTC model gelekt. Dit model heeft de naam HTC Fiesta en is vreemd genoeg niet op de roadmap voor 2009, die eerder uitlekte, te vinden. Dit zou erop kunnen wijzen dat het toestel niet dit jaar uitgebracht zal gaan worden, wat logischerwijs op een release in 2010 wijst. De kans dat er nu al een telefoon uitlekt die pas ergens in 2010 bekengemaakt zal worden is echter erg klein, dus het zou ook kunnen dat dit gewoon een stukje verkeerde informatie is of dat het om een toestel gaat dat nog niet opgenomen was in de roadmap voor 2009 op het moment dat HTC’s roadmap lekte. Dat laatste is echter ook niet zo waarschijnlijk, omdat toestellen meer dan een jaar nodig hebben om ontworpen te worden. Hoe het echt zit moeten we jullie dus nog even verschuldigd blijven, maar dat zal vanzelf wel duidelijk worden.

Veel is er niet over het toestel bekend, het enige wat er in de lijst was te vinden waren de woorden “Fiesta; Handheld, Phone; An Android phone; Company: HTC Corporation; Geographic Availability: Asia, Europe, North America”. De enige gegevens die we hebben over de telefoon zijn dan ook het platform waar het op draait, namelijk Android, en de markten waar het toestel beschikbaar zal worden, namelijk Azië, Europa en Noord-Amerika. We zullen deze Android-telefoon dus in Nederland zien, maar wanneer, in welke vorm en met welke specificaties weten we nog niet.

Bron: The Boy Genius Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters