'HTC Flyer al 1 miljoen keer besteld door resellers'

Volgens een rapport van de Chinese Commercial Times heeft HTC al een miljoen orders binnengehaald voor haar Flyer-tablet, terwijl de prijs ervan nog niet eens bekend is. Het gaat wel om orders van resellers.

HTC Flyer tablet

Wanneer de Flyer precies in de winkels komt is nog niet bekend, en hoeveel hij gaat kosten is voor de gemiddelde tech-freak ook nog een raadsel. Maar desondanks lijkt HTC dus al 1 miljoen Flyers te hebben gesleten. Die zijn nog niet naar consumenten gegaan; pre-orders van het toestel zijn immers schaars. Maar wel hebben resellers, bijvoorbeeld providers, webshops en winkels, al een miljoen exemplaren besteld bij de Taiwanese producent.

De Flyer is HTC’s eerste tablet, die uitgerust is met Android 2.3. Het apparaat kenmerkt zich vooral door zijn unieke design en een nieuwe techniek die HTC erin gebruikt heeft. Deze techniek gaat schuil onder de naam HTC Scribe en maakt het mogelijk om aantekeningen te maken op de tablet met een pennetje, en deze later terug te zien in de volgorde dat ze gemaakt zijn.

Bron: Digitimes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via