HTC Flyer krijgt bootloader unlocker voor installatie custom ROM's

HTC heeft voor de tablet HTC FLyer en bootloader unlock tool online gezet, die benut kan worden om custom ROM’s op de tablet te zetten.

HTC bootloader

De 7-inch tablet kan met behulp van de bootloader unlock tool van andere firmware worden voorzien. Dergelijke tools waren al door HTC beschikbaar gesteld voor de smartphones Sensation en EVO 3D.

De tool werkt op beide versies van de Flyer, zowel de WiFi- als de 3G-versie kunnen ermee overweg. Op de website van HTC is het programma te downloaden. Waarbij de Flyer-bezitter die dat doet, wel goed moet nadenken: er is geen weg terug meer waar het gaat om de garantie. Die vervalt onmiddellijk zodra iemand met de bootloader unlock tool aan de slag gaat, om HTC Sense te vervangen door iets anders.

HTC waarschuwt op zijn site nog voor het gegeven dat lang niet alle telco’s het leuk vinden dat mensen hun telefoon op zo’n diep niveau gaan aanpassen, en de tool zal bij telefoons die gebruik maken van het netwerk van die providers waarschijnlijk niet werken.

Bron: HTC, Mobile Burn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. sam-rules -

  Blijf dit toch een raar verhaal vinden, dat fabrikanten dit aanbieden. Er zijn altijd onwetende mensen die hier mee aan de slag gaan.
  Denk dat dit wettelijk ook niet helemaal klopt.

  Voor mij is het het zelfde als dat de politie zegt.. je mag wel door rood rijden, maar je kan wel een bekeuring krijgen.:S

  Voor de freaks is dit uiteraard wel een geweldig iets, en voor HTC scheelt het waarschijnlijk en hoop garantie claims!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

 • Qontent Matters
 • Czaar Peterstraat 159
 • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via