HTC Frankrijk bevestigt Europese Evo 3D

HTC had schijnbaar al aan een aantal consumenten telefonisch verteld dat er een Europese versie van de Evo 3D komt. Nu heeft de Franse tak van het bedrijf het nieuws ook officieel via Twitter kenbaar gemaakt.

HTC Evo 3D

De Evo 3D is HTC’s eerste telefoon met een nHD-scherm, HTC’s eerste telefoon met een dualcore-processor en HTC’s eerste telefoon met 3D-features. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er nogal wat mensen op de smartphone zitten te wachten. Helaas komt het toestel voorlopig alleen in Amerika uit, maar dat lijkt te veranderen.

In een tweet meldde de Franse tak van HTC dat de Evo 3D inderdaad ook in Europa uitgebracht zal worden, onder dezelfde naam. Dat zou betekenen dat na de Incredible-serie ook de Evo-serie naar Europa wordt gebracht door HTC.

De Franse tweet, die je hieronder kunt vinden, luidt vrij vertaald: “Een HTC Evo 3D voor Frankrijk heeft u gezegd? Wij wel! En hij houdt dezelfde naam 😉 De releasedatum is nog niet bevestigd.”

Un #HTC Evo 3D pour la France ça vous dit ? Nous oui ! Et même qu’il garde le même nom 😉 Date de dispo non confirmée.less than a minute ago via TweetDeck

HTC France
HTC_Fr

Bron: Mobile Cowboys

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters