HTC Frankrijk bevestigt Europese Evo 3D

HTC had schijnbaar al aan een aantal consumenten telefonisch verteld dat er een Europese versie van de Evo 3D komt. Nu heeft de Franse tak van het bedrijf het nieuws ook officieel via Twitter kenbaar gemaakt.

HTC Evo 3D

De Evo 3D is HTC’s eerste telefoon met een nHD-scherm, HTC’s eerste telefoon met een dualcore-processor en HTC’s eerste telefoon met 3D-features. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er nogal wat mensen op de smartphone zitten te wachten. Helaas komt het toestel voorlopig alleen in Amerika uit, maar dat lijkt te veranderen.

In een tweet meldde de Franse tak van HTC dat de Evo 3D inderdaad ook in Europa uitgebracht zal worden, onder dezelfde naam. Dat zou betekenen dat na de Incredible-serie ook de Evo-serie naar Europa wordt gebracht door HTC.

De Franse tweet, die je hieronder kunt vinden, luidt vrij vertaald: “Een HTC Evo 3D voor Frankrijk heeft u gezegd? Wij wel! En hij houdt dezelfde naam 😉 De releasedatum is nog niet bevestigd.”

Un #HTC Evo 3D pour la France ça vous dit ? Nous oui ! Et même qu’il garde le même nom 😉 Date de dispo non confirmée.less than a minute ago via TweetDeck

HTC France
HTC_Fr

Bron: Mobile Cowboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Eise -

    HTC Denmark had de primeur denk ik.. Die vertelde dat de europese HTC EVO 3D bestaat en dat hij zeer binnenkort op alle htc sites gaat verschijnen.. We wachten af.. Hij wordt steeds mooier. Alleen las ik net dat t interne opslaggeheugen gekort wordt van 4GB naar 1GB. Dat bedoel ik dus nou. Gewoon belachelijk. Waarom kunnen ze em nou niet gewoon EXACT hetzelfde laten? Hoop dan dat t een intern SDHC kaartje is zoals bij sommige andere HTC's en dat je em makkelijk kan vervangen voor een ex. van 32GB plus dat je dan nog steeds een poort voor een extern kaartje van 32GB overhoud. Daar hoop ik dus maar op want 1GB is gewoon triest. Waar slaat dat op HTC?

    1. Dominick -

      Jawel, maar dat was via de klantenservice aan klanten (die dat eventueel bedacht kunnen hebben). Dit is gewoon aan de hele wereld dus geloofwaardiger 🙂

Samsung Galaxy S8 Active

‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’ lees verder

ov-chip mobiel

Ov-chip mobiel: Je kunt nu met je smartphone inchecken lees verder

Samsung Galaxy Note 8

‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’ lees verder

iPhone 8 mal

Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7 lees verder

smartphone kiezen

OnePlus 5 met dubbele camera en geen antennelijnen duikt op lees verder

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play gecertificeerd: uiterlijk en specificaties bekend lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters