HTC-topman bevestigt dat HTC doorgaat met smartphones maken

Het gaat niet erg goed met HTC. De telefoons van de Taiwanese fabrikant verkopen vaak niet goed. Zelfs bij toestellen als de HTC 10, die gewoon goed zijn, vallen de verkoopcijfers vaak tegen. Met de Google Pixel heeft het bedrijf wel een behoorlijke stimulans in de verkopen gehad, maar toch maken de Taiwanezen nog altijd verlies. Desondanks geeft topman Jeff Gordon aan dat zij niet opgeven.

“Hard werken aan toekomstige vlaggenschepen”

HTC logoTegen de verwachtingen van een aantal analisten in geeft hij namelijk aan dat HTC van plan is nog lang op de smartphonemarkt actief te blijven. Hij schrijft in twee tweets: “Het hoofdkwartier in Taipei, Taiwan, ziet er zoals altijd prachtig uit. Als je goed genoeg naar de ramen van de foto staart, zie je werknemers hard werken aan toekomstige vlaggenschepen.”

Daarmee bevestigt Gordon twee dingen. Ten eerste zegt hij dat HTC doorgaat met het maken van telefoons en ten tweede vertelt hij dat het bedrijf meerdere smartphones aan het ontwikkelen is.

HTC Ocean

Een van de toestellen die bij de fabrikant in ontwikkeling zou zijn, is de Ocean. De telefoon zou flink willen innoveren. Zo heeft de Ocean naar verluidt een drukgevoelige zijkant, waarmee je het volume en andere functies kunt besturen. Ook zou het vlaggenschip een dubbele achtercamera en vergaande integratie van Google Assistant hebben.

Bron: Twitter via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters