HTC-topman bevestigt dat HTC doorgaat met smartphones maken

Het gaat niet erg goed met HTC. De telefoons van de Taiwanese fabrikant verkopen vaak niet goed. Zelfs bij toestellen als de HTC 10, die gewoon goed zijn, vallen de verkoopcijfers vaak tegen. Met de Google Pixel heeft het bedrijf wel een behoorlijke stimulans in de verkopen gehad, maar toch maken de Taiwanezen nog altijd verlies. Desondanks geeft topman Jeff Gordon aan dat zij niet opgeven.

“Hard werken aan toekomstige vlaggenschepen”

HTC logoTegen de verwachtingen van een aantal analisten in geeft hij namelijk aan dat HTC van plan is nog lang op de smartphonemarkt actief te blijven. Hij schrijft in twee tweets: “Het hoofdkwartier in Taipei, Taiwan, ziet er zoals altijd prachtig uit. Als je goed genoeg naar de ramen van de foto staart, zie je werknemers hard werken aan toekomstige vlaggenschepen.”

Daarmee bevestigt Gordon twee dingen. Ten eerste zegt hij dat HTC doorgaat met het maken van telefoons en ten tweede vertelt hij dat het bedrijf meerdere smartphones aan het ontwikkelen is.

HTC Ocean

Een van de toestellen die bij de fabrikant in ontwikkeling zou zijn, is de Ocean. De telefoon zou flink willen innoveren. Zo heeft de Ocean naar verluidt een drukgevoelige zijkant, waarmee je het volume en andere functies kunt besturen. Ook zou het vlaggenschip een dubbele achtercamera en vergaande integratie van Google Assistant hebben.

Bron: Twitter via PhoneArena

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters