HTC-topman bevestigt dat HTC doorgaat met smartphones maken

Het gaat niet erg goed met HTC. De telefoons van de Taiwanese fabrikant verkopen vaak niet goed. Zelfs bij toestellen als de HTC 10, die gewoon goed zijn, vallen de verkoopcijfers vaak tegen. Met de Google Pixel heeft het bedrijf wel een behoorlijke stimulans in de verkopen gehad, maar toch maken de Taiwanezen nog altijd verlies. Desondanks geeft topman Jeff Gordon aan dat zij niet opgeven.

“Hard werken aan toekomstige vlaggenschepen”

HTC logoTegen de verwachtingen van een aantal analisten in geeft hij namelijk aan dat HTC van plan is nog lang op de smartphonemarkt actief te blijven. Hij schrijft in twee tweets: “Het hoofdkwartier in Taipei, Taiwan, ziet er zoals altijd prachtig uit. Als je goed genoeg naar de ramen van de foto staart, zie je werknemers hard werken aan toekomstige vlaggenschepen.”

Daarmee bevestigt Gordon twee dingen. Ten eerste zegt hij dat HTC doorgaat met het maken van telefoons en ten tweede vertelt hij dat het bedrijf meerdere smartphones aan het ontwikkelen is.

HTC Ocean

Een van de toestellen die bij de fabrikant in ontwikkeling zou zijn, is de Ocean. De telefoon zou flink willen innoveren. Zo heeft de Ocean naar verluidt een drukgevoelige zijkant, waarmee je het volume en andere functies kunt besturen. Ook zou het vlaggenschip een dubbele achtercamera en vergaande integratie van Google Assistant hebben.

Bron: Twitter via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters