HTC gaat met IBM samenwerken om de zakelijke markt te bedienen

HTC en IBM gaan samenwerken om zo gezamenlijk de mobiele markt beter te kunnen bedienen. IBM gaat software en beveiligingsdiensten leveren voor HTC’s tablets en smartphones.

Een belangrijk thema voor HTC zal dit jaar de zakelijke markt gaan worden. Volgens David Jaeger, executive director Global Enterprise en Services van HTC, is de fabrikant zich pas onlangs gaan oriƫnteren op de zakelijke markt en komt er veel meer nadruk op dat segment te liggen binnen het bedrijf. Om deze reden heeft HTC een overeenkomst gesloten met een belangrijke, en vooral grote, partner: IBM, aldus Tech Week.

IBM en HTC zullen gezamenlijk bedrijven gaan benaderen om zowel de diensten van IBM, als de smartphones en tablets van HTC af te gaan nemen. Zo hopen beide bedrijven gezamenlijk een totaaloplossing aan te kunnen bieden aan de zakelijke markt. IBM zal haar software geschikt maken voor HTC-telefoons en daarnaast beveiligingsservices op de Android-tablets en smartphones van HTC loslaten. Een belangrijk onderdeel van de samenwerking is de verhoogde beveiliging van smartphones en tablets van HTC, aldus Jaeger.

HTC wil ook in de zakelijke markt meer nadruk gaan leggen op haar Scribe-stylus die bij haar tablets meegeleverd wordt. IBM zal haar software ook aanpassen zodat de interactie tussen de stylus van HTC en diens software optimaal is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dennis -

    Mooie berichten! Kunnen wellicht die waardeloze BBs het zakenleven uit. Wat gaan die dingen vaak stuk zeg, waardeloze troep. Nooit begrepen hoe die het zo lang volhouden op de markt. RIMspoor šŸ™

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters