HTC gaat samenwerking met Beats by Dr. Dre aan

HTC heeft aangekondigd te gaan samenwerken met Beats Electronics LLC rondom het bekende concept Beats by Dr. Dre. Met de technieken van Beats zal HTC de geluidskwaliteit van zijn toestellen gaan verbeteren.

Beats by Dr. Dre

Het snel groeiende smartphonemerk staat nou niet echt bekend om de goede muziek die uit haar toestellen komt, maar met deze samenwerking moet daar snel verandering in komen. Volgens de aankondiging die HTC en Beats Electronics LLC vandaag deden zullen de Beats by Dr. Dre-technieken nog dit najaar in de eerste HTC-smartphones terecht komen.

Waar het precies om gaat is niet duidelijk, maar in ieder geval zullen technologieën van Beats een betere geluidskwaliteit op HTC-toestellen teweeg gaan brengen. HTC omschrijft het zelf zo in haar persbericht: “HTC en Beats werken samen om een superieure mobiele audio-ervaring te creëren voor consumenten die resulteert in een serie HTC-toestellen met geïntegreerde Beats geluidsinnovaties.”

Het persbericht gaat bij monde van Jimmy Lovine, Chairman van Beats by Dr. Dre verder: “Voor Beats by Dr. Dre, is dit een belangrijke stap in onze missie om de teloorgang van audio, die is veroorzaakt door de digitale revolutie, tegen te gaan. We brengen het geluid naar de consument op de manier waarop de artiest het heeft bedoeld.”

HTC CEO Peter Chou gaat verder: “Beats speelt op een unieke manier in op een populaire cultuur. Het is een enerverend merk gebouwd rond een speciaal concept. Wij denken dat onze strategische samenwerking consumenten een ongeëvenaarde geluidservaring biedt op HTC-smartphones. HTC richt zich op ieder detail van de mobiele ervaring en audio is daarbij een belangrijk element. HTC zet met het partnership een sterke stap die geen enkele fabrikant ooit eerder heeft gemaakt.”

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hans -

    Goed dat ze daaraan gaan werken want dat is bij de meeste HTC toestellen ook hard nodig. Geluid is één van de belangrijkste basis functie van een telefoon.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters