HTC geeft gratis vlucht naar New York weg bij Touch HD

HTC is in Frankrijk een opmerkelijke actie begonnen om haar toestellen te promoten. De producent geeft gratis vliegreizen weg bij een Touch HD en een hotel overnachting met de Touch Viva.

Op de Franse site van HTC staat sinds een paar dagen de onderstaande banner waarop valt te lezen dat gebruikers die een Touch HD kopen een gratis ticket krijgen naar New York voor één persoon. Overigens heb je de keuzen uit New York, Bosten of Washington als je de Touch HD voor 31 december simlock vrij in Frankrijk aanschaft. Mocht je voor de goedkopere Touch Viva willen gaan dan krijg je van de producent een hotelovernachting in Frankrijk in een klein goedkoop hotel zodat het wel bij het imago past van de Touch Viva. HTC is deze opmerkelijke najaarsactie begonnen om de dealers te ondersteunen met de verkopen aan het eind van het jaar. Hiermee hoopt HTC haar markt bereik in Frankrijk uit te breiden en extra omzetten te generen in de laatste maand van dit jaar.

Jammer genoeg is HTC niet van plan om soortgelijke acties in Nederland te gaan houden voorlopig. Of we dit ooit in ons land kunnen verwachten is nog maar de vraag. HTC is de eerste producent in de wereld die zo een dure actie is gestart met een relatief hoge winnaars prijs.

htcfrance

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters