HTC geeft in totaal 75 Hero's weg in drie dagen tijd

HTC is gisteren na een moeizame start begonnen met het weggeven van HTC Hero’s. De producent heeft zijn succesvolle actie met een dag verlengd om de verloren uurtjes goed te maken bij consument.

HTC Hero give away

HTC kondigde een paar weken geleden aan om op grote schaal de nieuwe HTC Hero te gaan weggeven. De actie werd ‘vind jouw HTC Hero’ genoemd, bij deze actie zouden gebruikers via de website van HTCtje coördinaten doorkrijgen met de locatie waar een Hero zou liggen te wachten. De actie zou gisterochtend om negen uur gaan beginnen, de aanloop van bezoekers was echter zo groot dat de server van de website het jammer genoeg niet meer kon trekken. HTC moest toen in allerijl een extra server inzetten wat twee lange uren duurde. Veel gefrustreerde gebruikers uitten op het blog van MobileCowboys hun ongenoegen. Doordat veel bezoekers de site die ochtend niet konden bereiken heeft HTC gisteravond besloten om de actie met een dag te verlengen en nog eens 25 extra toestellen ter beschikking te stellen. Vandaag en morgen maken consumenten dus nog kans op een eigen HTC Hero en ook deze keer zullen de toestellen door het gehele land te vinden zijn.

HTC Hero give away

 

HTC Hero give away

Echter na elf uur ging de site live en tien minuten later stond de winnaar al bij ons in Amstelveen op de befaamde stoel. Nadat de winnaar tien minuten met zijn scooter door Amstelveen had geraced nadat hij het benodigde formulier had uitgeprint, kwam hij als eerste bij ons aan. Remy nam plaats op de stoel en wist zo zijn eigen held te bemachtigen. Remy was al in het bezit van een T-Mobile G1 echter was hij zeker te porren voor een Hero en hij heeft dan ook geduldig twee uur achter de pc zitten wachten tot dat de site weer online kwam. Zijn geduld werd al snel beloond en met een certificaat en en dummy van de Hero op zak is Remy er zeker van dat hij een Hero later deze week in de bus kan verwachten.

Jammer genoeg waren er ook mensen die net te laat aankwamen zetten. Zo kwam de nummer twee nog geen vijf minuten na Remy aanzetten. Deze werd echter teleurgesteld weer naar huis gestuurd aangezien ze niet op tijd was. Nog drie anderen ondergingen eveneens het zelfde lot en gingen met lege handen naar huis. Overigens had HTC een klein cadeautje mee gegeven aan de verliezers zodat ze niet voor niets naar buiten waren gekomen. Gebruikers maken nu nog twee dagen kans op 50 HTC Hero’s en via de site HTCtje kun je zien waar de volgende Hero ligt te wachten op een nieuwe eigenaar.

HTC Hero give away

 

HTC Hero give away

 

HTC Hero give away

 

HTC Hero give away

 

HTC Hero give away

 

HTC Hero give away

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters