HTC geeft ook de Nederlandse 6.5-rom voor de Diamond vrij

HTC heeft deze week ook de Nederlandse versie vrijgegeven van de Windows Mobile 6.5-rom voor de Touch Diamond2. De update is inmiddels via de website van HTC te downloaden voor consumenten.

HTC Touch Diamond2

Nadat vorige week al de andere landen aan de beurt waren geweest om een update te ontvangen voor hun Touch Diamond2, was het gisteren tijd om ook Nederland te voorzien van Windows Mobile 6.5. Met de nieuwe rom brengt HTC de laatste 6.5-update uit voor een ouder model. De fabrikant liet eerder namelijk weten dat alleen de Touch Pro2, de Snap en de Diamond2 een update voor 6.5 zullen gaan ontvangen. Inmiddels is de Nederlandse rom voor de Diamond2 ook te downloaden vanaf de HTC-website. De rom heeft versienummer 2.16.404.1 meegekregen. HTC heeft niet bekendgemaakt welke overige verbeteringen gebruikers in de rom kunnen terugvinden, maar volgens de eerste berichten zou TouchFlo voorzien zijn van een update en dankzij de Windows Phone-rom zou het toestel stukken vlotter moeten reageren.

De rom is gratis voor alle Touch Diamond2-bezitters te downloaden op de website. Consumenten met een Vodafone Diamond2 moeten nog even wachten aangezien deze rom alleen geschikt is voor simlockvrije telefoons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters