HTC geeft tekst en uitleg over de Android 2.2-updates

De woordvoerder van HTC heeft in een verklaring aangegeven dat de producent voor de kerst met de 2.2-update van haar telefoons zal gaan beginnen. Volgens HTC gaat er vooral veel tijd zitten in het herschrijven van haar eigen applicaties en om deze vervolgens goed te testen op het nieuwe OS.

Eric Lin HTC

Pocket-Lint heeft een klein interview met de Global PR Manger van HTC gehad over de 2.2-updates die HTC van plan is uit te brengen voor de Desire, Legend en Wildfire. Volgens Eric Lin gaat er vooral veel tijd zitten in het herschrijven van de eigen applicaties zoals HTC Sense naar Android 2.2. Lin meent dat Google in het nieuwe OS veel verbeteringen heeft doorgevoerd maar dat het niet een dermate grote update gaat als van Android 1.6 naar Android 2.1 waardoor het deze keer wat sneller zou moeten kunnen. Ook het volledig benutten van de nieuwe Android-update is een secure taak volgens Lin en daarnaast vergt het testen van de update veel tijd op alle toestellen aangezien alles wel stabiel dient te werken.

Lin gaat er echter vanuit dat voor de kerst alle drie de telefoons voorzien zullen zijn van Android 2.2. De beste man had geen trek om te speculeren over Android 3.0 aangezien hij volgens eigen zeggen er nog niets vanaf weet. Hij verwacht het OS pas op zijn vroegst in Q1 van 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jay_d -

  Klopt Q1 2010 is al geweest 😛 echter zie ik in het artikel 2011 staan 😉

  Ik hoop dat de update voor de Desire wel snel komt (verwacht ik eigenlijk ook wel). Wat in het artikel staat is dat voor kerst ALLE telefoon (die in aanmerking komen) voorzien zijn van de update.

 2. HTC-freak -

  Het word dus pas Q4 om de Froyo update binnen te halen. Begrijp goed dat ze alles goed moeten testen, en de HTC sense zit inderdaad diep in het systeem.

  Wel jammer dat iedereen lekker word gemaakt, en zullen toch nog een tijdje moeten wachten. :S

  Snap trouwens niet dat HTC pas aan de update gaat werken toen Froyo voor de Nexus kwam. Er is toch een sunrise periode voor htc om hun sense aan te passen.?? :S

Super Mario Run

Grote update voor Super Mario Run uitgerold: dit is er nieuw lees verder

Flappy Bird iOS 11 apps

Deze vijf klassieke must-have apps werken niet meer op iOS 11 😔 lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters