HTC geeft tekst en uitleg over de Android 2.2-updates

De woordvoerder van HTC heeft in een verklaring aangegeven dat de producent voor de kerst met de 2.2-update van haar telefoons zal gaan beginnen. Volgens HTC gaat er vooral veel tijd zitten in het herschrijven van haar eigen applicaties en om deze vervolgens goed te testen op het nieuwe OS.

Eric Lin HTC

Pocket-Lint heeft een klein interview met de Global PR Manger van HTC gehad over de 2.2-updates die HTC van plan is uit te brengen voor de Desire, Legend en Wildfire. Volgens Eric Lin gaat er vooral veel tijd zitten in het herschrijven van de eigen applicaties zoals HTC Sense naar Android 2.2. Lin meent dat Google in het nieuwe OS veel verbeteringen heeft doorgevoerd maar dat het niet een dermate grote update gaat als van Android 1.6 naar Android 2.1 waardoor het deze keer wat sneller zou moeten kunnen. Ook het volledig benutten van de nieuwe Android-update is een secure taak volgens Lin en daarnaast vergt het testen van de update veel tijd op alle toestellen aangezien alles wel stabiel dient te werken.

Lin gaat er echter vanuit dat voor de kerst alle drie de telefoons voorzien zullen zijn van Android 2.2. De beste man had geen trek om te speculeren over Android 3.0 aangezien hij volgens eigen zeggen er nog niets vanaf weet. Hij verwacht het OS pas op zijn vroegst in Q1 van 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jay_d -

  Klopt Q1 2010 is al geweest 😛 echter zie ik in het artikel 2011 staan 😉

  Ik hoop dat de update voor de Desire wel snel komt (verwacht ik eigenlijk ook wel). Wat in het artikel staat is dat voor kerst ALLE telefoon (die in aanmerking komen) voorzien zijn van de update.

 2. HTC-freak -

  Het word dus pas Q4 om de Froyo update binnen te halen. Begrijp goed dat ze alles goed moeten testen, en de HTC sense zit inderdaad diep in het systeem.

  Wel jammer dat iedereen lekker word gemaakt, en zullen toch nog een tijdje moeten wachten. :S

  Snap trouwens niet dat HTC pas aan de update gaat werken toen Froyo voor de Nexus kwam. Er is toch een sunrise periode voor htc om hun sense aan te passen.?? :S

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters