HTC grote winnaar van de Graham Telecom Awards

Tijdens de uitreiking van de Graham Telecom Awards kwam HTC als grote winnaar uit de bus. De producent kreeg voor de Hero de prijs voor best phone over all en beste design telefoon.

Graham Telecom Awards

Voor de vierde keer op rij organiseerde het telecomvakblad Connexie het Telecomgala in het Spant in Bussem. Tijdens het Telecomgala worden alle belangrijke vertegenwoordigers van telecom-Nederland uitgenodigd om een drankje te doen en uiteraard de uitreiking van de Graham Telecom Awards bij te wonen. De awards zijn in het leven geroepen om in Nederland de telecommarkt meer uit te dragen richting de consument en uiteraard samenwerkingen te bemoedigen. De awards, vernoemd naar de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell, worden elk jaar door telecomvakblad Connexie uitgereikt. Lezers van Connexie en de landelijke dagbladen De Telegraaf en Spits konden niet alleen via internet hun stem uitbrengen op telefoons in diverse categorieën, ook gaven zij hun oordeel over diverse retailketens en e-tailers.

Voor de jurering beste telefoons werd de hulp ingeroepen van consumenten die gestemd hebben en een vakjury. Dit jaar zat All About Phones voor het eerst in deze jury en daarnaast waren ook GSM Helpdesk, MobileCowboys en Portablegear aanwezig om hun stem af te geven. Al deze stemmen bij elkaar opgeteld zorgde voor een winnaar en dit jaar mocht HTC met de belangrijkste prijzen er vandoor gaan voor haar Hero-telefoon. Zo won de producent de prijs voor best over all telefoon en beste design telefoon. Sony Ericsson kreeg voor de Satio de prijs van beste camera-telefoon en Nokia voor de X6 en N97 mini de prijs beste muziek-telefoon en beste multimedia-telefoon. Apple ging er vandoor met de prijs van de beste smartphone en Samsung met de Star ging voor de beste basic-telefoon. Tot slot werd T-Mobile uitgeroepen tot de beste retailer in Nederland.

Graham Telecom Awards

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters