'HTC HD2 krijgt officiële update naar Windows Mobile 7'

Volgens nieuwe geruchten zal de HTC HD2 een officiële update naar Windows Mobile 7 gaan krijgen. HTC zal dat onthullen op het moment dat Windows Mobile 7 aangekondigd wordt door Microsoft, aldus de bron.

HTC HD2 piano

Terwijl wij druk bezig zijn om de laatste puntjes op de i te zetten voor onze review van de HTC HD2, is er een interessant nieuwtje over het toestel naar buiten gekomen via MS Mobiles. Volgens een anonieme bron van de site zal de HD2 de eerste telefoon zijn die officieel een update krijgt naar de nieuwe versie van Windows Mobile als die op de markt komt. Vanwege het capacitieve touchscreen en de krachtige hardware van het toestel zal dat ook mogelijk zijn. Dat dit allemaal mogelijk is was al bekend, maar nu is dus duidelijk dat het ook echt gaat gebeuren.

Volgens de bron zal HTC dit nieuws officieel bekendmaken zodra Windows Mobile 7 aangekondigd wordt door Microsoft, iets wat zomaar zou kunnen gebeuren op het Mobile World Congress half februari volgend jaar in Barcelona. Hoewel dat laatste door niemand bevestigd is, is het wel de plaats waar vorig jaar versie 6.5 aangekondigd werd en waar sowieso veel aankondigingen worden gedaan in de telecomwereld. Mede daarom zijn er steeds meer geruchten die daarop wijzen.

Bron: MS Mobiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters