'HTC HD2 krijgt twee nieuwe besturingssystemen aangemeten'

Het is nog steeds een beetje rumoerig omtrent Windows Phone 7 voor de HTC HD2 en hoewel al bevestigd is dat het toestel geen officiële update zal krijgen, claimt een hacker het OS al geport te hebben. Daarnaast claimt iemand Maemo op zijn HD2 te hebben geïnstalleerd.

HTC HD2 Windows Phone 7

Er is heel wat te doen geweest over een update naar Windows Phone 7 Series voor de HTC HD2, met uiteindelijke uitkomst dat er geen officiële update zal komen. Dat weerhoud de jongens van XDA Developers en HTCPedia er echter niet van om flink te gaan knutselen aan hun toestel en een gebruiker van de laatste site claimt nu zijn toestel geüpdatet te hebben. De onderstaande video zou het bewijs moeten leveren, hoewel er nogal wat kritiek is over de echtheid van de video en foto’s. De gebruiker, ene Tom, beweert dat het allemaal redelijk werkt en dat hoofdfuncties zoals GPS, Wi-Fi en bluetooth gewoon draaien. Er zouden alleen wat probleempjes met de grafische drivers zijn waardoor het niet ontzettend soepel loopt.

Een andere gebruiker beweert dat hij het op Linux gebaseerde Maemo op zijn HD2 heeft lopen. Hiervan is het echter vrijwel zeker dat het om een fake gaat. De telefoon zou verbonden zijn met een Nokia N900 en als een remote dient. Dit zou ook de trage verversing van het scherm die in de video te zien is verklaren.

HTC HD2 maemo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters