HTC heeft geen idee hoe Ice Cream Sandwich naar welke toestellen komt

HTC heeft na de presentatie van Android Ice Cream Sandwich een persverklaring uitgegeven waar geen enkele bezitter van een HTC-toestel veel wijs uit kan worden. Eigenlijk is alleen duidelijk dat HTC geen idee heeft hoe HTC Sense om het nieuwe besturingssysteem heen gevouwen kan worden.

Ice Cream Sandwich standbeeld

De persverklaring luidt vrij vertaald als volgt: ”We zijn enthousiast over de laatste update van Android, Ice Cream Sandwich, en bekijken momenteel de features en functionaliteit om onze upgradeplannen te bepalen. Ons doel voor Androidupdates is om elke klant een verbeterde gebruikerservaring te bieden, wat betekent dat we de unieke hardware van elk toestel, de HTC Sense-ervaring en de Androidkernel zorgvudig moeten afwegen. Ons doel is om zoveel mogelijk van onze recente modellen te upgraden, maar we zijn vast van plan om de performance en bruikbaarheid van elke telefoon overeind te houden. Houd ons in de gaten voor meer updates over specifieke upgrades voor toestellen.”

Korter gezegd: HTC moet eerst goed bekijken hoe de eigen, steeds uitgebreidere HTC Sense-schil om Ice Cream Sandwich heen past, alvorens wordt besloten tot de upgrade. Waarschijnlijk ook omdat aardig wat functionaliteit van HTC Sense in Ice Cream Sandwich blijkt te zitten.

Bron: Techcrunch

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters