HTC heeft geen idee hoe Ice Cream Sandwich naar welke toestellen komt

HTC heeft na de presentatie van Android Ice Cream Sandwich een persverklaring uitgegeven waar geen enkele bezitter van een HTC-toestel veel wijs uit kan worden. Eigenlijk is alleen duidelijk dat HTC geen idee heeft hoe HTC Sense om het nieuwe besturingssysteem heen gevouwen kan worden.

Ice Cream Sandwich standbeeld

De persverklaring luidt vrij vertaald als volgt: ”We zijn enthousiast over de laatste update van Android, Ice Cream Sandwich, en bekijken momenteel de features en functionaliteit om onze upgradeplannen te bepalen. Ons doel voor Androidupdates is om elke klant een verbeterde gebruikerservaring te bieden, wat betekent dat we de unieke hardware van elk toestel, de HTC Sense-ervaring en de Androidkernel zorgvudig moeten afwegen. Ons doel is om zoveel mogelijk van onze recente modellen te upgraden, maar we zijn vast van plan om de performance en bruikbaarheid van elke telefoon overeind te houden. Houd ons in de gaten voor meer updates over specifieke upgrades voor toestellen.”

Korter gezegd: HTC moet eerst goed bekijken hoe de eigen, steeds uitgebreidere HTC Sense-schil om Ice Cream Sandwich heen past, alvorens wordt besloten tot de upgrade. Waarschijnlijk ook omdat aardig wat functionaliteit van HTC Sense in Ice Cream Sandwich blijkt te zitten.

Bron: Techcrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. chiller -

  Ik vindt dat er best wel een eigen skin van de fabrikant op mag maar dan moet er wel de mogelijkheid zijn om naar stock android te switchen wanneer je dat wil. Ik voel me nu bijna gedwongen om de galaxy nexus te kopen omdat dat het enige toestel is met vanilla android. Maar omdat ik deze te groot vindt zal ik hem niet kopen en heb ik nog steeds geen vervanger voor mijn nexus s waarvan rond februari mijn abbonoment verloopt ūüôĀ

  1. Angelo -

   Je hebt nu een Nexus S..? Dan is de Galxy Nexus toch de perfecte vervanger/opvolger..? Is maar een paar milimeter groten en zelfs iets dunner.. dus snap je reactie niet..:S

 2. Maarten -

  Helemaal met Angelo eens. Ben benieuwd wanneer ICS op mijn Sensation kan gaan draaien. Lijkt me dat HTC er goed aan doet het beste van twee werelden te combineren. Zal wel de Sense/ICS 4.0 gaan worden?

 3. Angelo -

  De HTC Sense heb ik altijd al heel mooi gevonden, alleen word deze steeds uitgebreider, en gaat een eigen leven leiden. Het is bijna een OS op zich. Ook is het naar mijn ervaring niet altijd even stabiel. Google moet net als IOS en WP7 geen toestemming geven om een schil over het os te laten zetten. Dit zal het Android OS alleen maar goed doen in mijn ogen!!:)

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Automon Pokémon Go Politie

Politie Nederland komt met eigen variant Pokémon Go: Automon lees verder

Pokémon Go Halloween

Pokémon Go Halloween-event bevestigd: nieuwe Pokémon vangen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters