HTC heeft geen idee hoe Ice Cream Sandwich naar welke toestellen komt

HTC heeft na de presentatie van Android Ice Cream Sandwich een persverklaring uitgegeven waar geen enkele bezitter van een HTC-toestel veel wijs uit kan worden. Eigenlijk is alleen duidelijk dat HTC geen idee heeft hoe HTC Sense om het nieuwe besturingssysteem heen gevouwen kan worden.

Ice Cream Sandwich standbeeld

De persverklaring luidt vrij vertaald als volgt: ”We zijn enthousiast over de laatste update van Android, Ice Cream Sandwich, en bekijken momenteel de features en functionaliteit om onze upgradeplannen te bepalen. Ons doel voor Androidupdates is om elke klant een verbeterde gebruikerservaring te bieden, wat betekent dat we de unieke hardware van elk toestel, de HTC Sense-ervaring en de Androidkernel zorgvudig moeten afwegen. Ons doel is om zoveel mogelijk van onze recente modellen te upgraden, maar we zijn vast van plan om de performance en bruikbaarheid van elke telefoon overeind te houden. Houd ons in de gaten voor meer updates over specifieke upgrades voor toestellen.”

Korter gezegd: HTC moet eerst goed bekijken hoe de eigen, steeds uitgebreidere HTC Sense-schil om Ice Cream Sandwich heen past, alvorens wordt besloten tot de upgrade. Waarschijnlijk ook omdat aardig wat functionaliteit van HTC Sense in Ice Cream Sandwich blijkt te zitten.

Bron: Techcrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. chiller -

  Ik vindt dat er best wel een eigen skin van de fabrikant op mag maar dan moet er wel de mogelijkheid zijn om naar stock android te switchen wanneer je dat wil. Ik voel me nu bijna gedwongen om de galaxy nexus te kopen omdat dat het enige toestel is met vanilla android. Maar omdat ik deze te groot vindt zal ik hem niet kopen en heb ik nog steeds geen vervanger voor mijn nexus s waarvan rond februari mijn abbonoment verloopt 🙁

  1. Angelo -

   Je hebt nu een Nexus S..? Dan is de Galxy Nexus toch de perfecte vervanger/opvolger..? Is maar een paar milimeter groten en zelfs iets dunner.. dus snap je reactie niet..:S

 2. Maarten -

  Helemaal met Angelo eens. Ben benieuwd wanneer ICS op mijn Sensation kan gaan draaien. Lijkt me dat HTC er goed aan doet het beste van twee werelden te combineren. Zal wel de Sense/ICS 4.0 gaan worden?

 3. Angelo -

  De HTC Sense heb ik altijd al heel mooi gevonden, alleen word deze steeds uitgebreider, en gaat een eigen leven leiden. Het is bijna een OS op zich. Ook is het naar mijn ervaring niet altijd even stabiel. Google moet net als IOS en WP7 geen toestemming geven om een schil over het os te laten zetten. Dit zal het Android OS alleen maar goed doen in mijn ogen!!:)

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters