HTC heeft geen idee hoe Ice Cream Sandwich naar welke toestellen komt

HTC heeft na de presentatie van Android Ice Cream Sandwich een persverklaring uitgegeven waar geen enkele bezitter van een HTC-toestel veel wijs uit kan worden. Eigenlijk is alleen duidelijk dat HTC geen idee heeft hoe HTC Sense om het nieuwe besturingssysteem heen gevouwen kan worden.

Ice Cream Sandwich standbeeld

De persverklaring luidt vrij vertaald als volgt: ”We zijn enthousiast over de laatste update van Android, Ice Cream Sandwich, en bekijken momenteel de features en functionaliteit om onze upgradeplannen te bepalen. Ons doel voor Androidupdates is om elke klant een verbeterde gebruikerservaring te bieden, wat betekent dat we de unieke hardware van elk toestel, de HTC Sense-ervaring en de Androidkernel zorgvudig moeten afwegen. Ons doel is om zoveel mogelijk van onze recente modellen te upgraden, maar we zijn vast van plan om de performance en bruikbaarheid van elke telefoon overeind te houden. Houd ons in de gaten voor meer updates over specifieke upgrades voor toestellen.”

Korter gezegd: HTC moet eerst goed bekijken hoe de eigen, steeds uitgebreidere HTC Sense-schil om Ice Cream Sandwich heen past, alvorens wordt besloten tot de upgrade. Waarschijnlijk ook omdat aardig wat functionaliteit van HTC Sense in Ice Cream Sandwich blijkt te zitten.

Bron: Techcrunch

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters