'HTC heeft streamingdienst MOG overgenomen'

Er gaan geruchten dat HTC bezig is met de overname van de streamingdienst MOG. MOG streamt muziek naar consumenten voor een vast bedrag per maand. De dienst zou worden ondergebracht bij Beats Audio, dat al eerder door HTC werd overgenomen.

Beats Audio

Het Amerikaanse technologie-roddelmedium Businessinsider meent vernomen te hebben dat Beats Audio de muziekdienst MOG heeft overgenomen. Beats Audio is voor meer dan de helft eigendom van fabrikant HTC en daarmee lijkt de Taiwanees een muziekdienst rijker te zijn geworden. Zowel Beats Audio als MOG hebben niet inhoudelijk gereageerd op de geruchten maar de laatstgenoemde weet wel te melden dat het ‘altijd om zich heen kijkt voor nieuwe zakelijke kansen’. MOG heeft een half miljoen geregistreerde gebruikers die tevens klant zullen worden bij Beats Audio.

Volgens Gigaom zijn de twee bedrijven al weken met elkaar in onderhandeling en zijn er over en weer papieren verstuurd om de deal te bekrachtigen. Er gaan al langer geruchten dat HTC ambities heeft in de streaminghoek voor muziek. De fabrikant is namelijk volgens geruchten druk bezig met het opzetten van een eigen dienst en de kans is groot dat MOG hier de basis voor zal leggen. Onduidelijk is nog wanneer de overeenkomst bekend zal worden gemaakt door beide partijen en of er daadwerkelijk een overeenkomst is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters