HTC heeft succesvolle maanden achter de rug

Digitimes heeft een rapport samengesteld over de eerste twee maanden van HTC dit jaar. Daaruit blijkt dat het bedrijf een erg succesvolle periode achter de rug heeft, met een groei in omzet van meer dan 10%.

HTC logo nieuw

HTC doet tegenwoordig goede zaken en dat kwam eerder al terug in de verkoopcijfers van het bedrijf. Dat is nu opnieuw het geval, nadat Digitimes een rapport heeft samengesteld over HTC’s omzet in de afgelopen twee maanden. In februari zou HTC een omzet van 319,26 miljoen dollar gekend hebben en in januari zette HTC ongeveer $350 miljoen om. Dat komt samen op een opbrengst van 670 miljoen dollar in twee maanden, wat een stijging van maar liefst 11% is ten opzichte van de 600 miljoen dollar omzet die HTC in de eerste twee maanden van 2009 wist te behalen.

De omzet van HTC in het eerste kwartaal moet volgens eerdere verwachtingen totaal uitkomen op ongeveer een miljard dollar en zou in het tweede kwartaal dit jaar zelfs 20% hoger dan dat liggen. Dit heeft HTC vooral te danken aan de sterke line-up die het bedrijf de komende tijd gaat uitrollen en nu al heeft. Die wordt nu nog aangevoerd door de HD2 en zal in de komende tijd versterkt worden met toestellen als de HTC Legend, HTC Desire en HTC Smart.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters