HTC Hero in het wild gefotografeerd

De HTC Hero was al een paar keer genoemd als nieuwe Android-telefoon van HTC, maar veel informatie was er nog niet over. Nu zijn er een aantal foto’s naar boven gekomen waar wat leuke details op te zien zijn.

HTC Hero

We maakten voor het eerst kennis met de HTC Magic in een roadmap van HTC die begin dit jaar lekte, waarin we geconfronteerd werden met foto van de roze versie van het toestel en het feit dat het een Android-telefoon moet worden. Veel meer was er toen ook niet over het toestel bekend, waar iets later een klein beetje verandering in kwam. Tijdens een persconferentie liet Orange Frankrijk weten dat er nog een aantal Android-telefoons aan zaten te komen dit jaar, waaronder de HTC Hero. Het toestel zou dus nog dit jaar op de markt komen via Orange in Frankrijk. Nu is er eindelijk weer wat naar buiten gekomen over de Hero, in de vorm van een aantal spy-pics.

Op de foto’s is het toestel in een zwarte versie te zien, die er al een stuk beter uitziet dan de eerder gelekte roze Hero. Helaas kwamen er geen specificaties met de foto’s mee, maar uit de foto’s is wel wat nieuwe informatie op te maken. Zo zien we een 3.5 millimeter plugje in de foto’s en is te zien dat de Hero geen trackballetje en ook geen navigatietoets heeft. Op zich is Android goed te bedienen zonder deze twee, maar erg prettig lijkt het ons toch niet. Verder weten we nog dat de Hero hoogstwaarschijnlijk de G3 gaat worden en daarmee dus min of meer als opvolger van de HTC Magic gepositioneerd wordt. Over prijzen en releasedata is nog niets bekend, maar als we de gisteren uitgelekte Android roadmap van T-Mobile mogen geloven gaat het toestel bij T-Mobile niet voor deze winter op de markt komen.

HTC Hero spy-pic

 

HTC Hero spy-pic zijkant

 

HTC Hero spy-pic zijkant

 

HTC Hero spy-pic zijkant

 

Bron: Code Android

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters