HTC hint op vingerafdrukscanner HTC One Max

In de uitnodiging die HTC naar de pers in Taiwan en Hong Kong heeft verstuurd valt op te maken dat de fabrikant een telefoon met een groot scherm, stereo speakers en een vingerafdrukscanner gaat onthullen. De onthulling zal volgende week op 16 oktober plaats vinden.

‘Eèn vinger opent een groot uitzicht. U bent uitgenodigd om onder te dompelen in het geluid met ons’. Zo luidt de vertaalde tekst van de uitnodiging die HTC naar de pers in Hong Kong en thuisland Taiwan heeft verstuurd. De cryptische boodschap sluit naadloos aan bij eerdere geruchten dat HTC een vingerafdrukscanner zou implementeren op de achterkant van de HTC One Max.

Eind vorige maand verschenen foto’s van de HTC One Max toen de telefoon gecertificeerd werd door de Chinese telecomwaakhond. Uit de foto’s valt duidelijk op maken dat de One Max beschikt over een vingerafdrukscanner die gepositioneerd is onder de camera op de achterkant van het toestel. Verder zou de telefoon beschikken over een 5.9″ Full HD scherm, Snapdragon 600-processor van Qualcomm en 2GB aan RAM.

Volgens de uitnodiging zal de onthulling van het toestel op woensdag 16 oktober in Hong Kong plaats vinden. Mogelijk ligt het toestel dan begin november in de winkel. Of en wanneer toestel in Nederland verkocht zal worden is nog niet bekend.

HTC hint op vingerafdrukscanner HTC One Max htc one max launch invitation taiwan 

Bron: Engadget

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters