HTC hint op vingerafdrukscanner HTC One Max

In de uitnodiging die HTC naar de pers in Taiwan en Hong Kong heeft verstuurd valt op te maken dat de fabrikant een telefoon met een groot scherm, stereo speakers en een vingerafdrukscanner gaat onthullen. De onthulling zal volgende week op 16 oktober plaats vinden.

‘Eèn vinger opent een groot uitzicht. U bent uitgenodigd om onder te dompelen in het geluid met ons’. Zo luidt de vertaalde tekst van de uitnodiging die HTC naar de pers in Hong Kong en thuisland Taiwan heeft verstuurd. De cryptische boodschap sluit naadloos aan bij eerdere geruchten dat HTC een vingerafdrukscanner zou implementeren op de achterkant van de HTC One Max.

Eind vorige maand verschenen foto’s van de HTC One Max toen de telefoon gecertificeerd werd door de Chinese telecomwaakhond. Uit de foto’s valt duidelijk op maken dat de One Max beschikt over een vingerafdrukscanner die gepositioneerd is onder de camera op de achterkant van het toestel. Verder zou de telefoon beschikken over een 5.9″ Full HD scherm, Snapdragon 600-processor van Qualcomm en 2GB aan RAM.

Volgens de uitnodiging zal de onthulling van het toestel op woensdag 16 oktober in Hong Kong plaats vinden. Mogelijk ligt het toestel dan begin november in de winkel. Of en wanneer toestel in Nederland verkocht zal worden is nog niet bekend.

HTC hint op vingerafdrukscanner HTC One Max htc one max launch invitation taiwan 

Bron: Engadget

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters