HTC hint op vingerafdrukscanner HTC One Max

In de uitnodiging die HTC naar de pers in Taiwan en Hong Kong heeft verstuurd valt op te maken dat de fabrikant een telefoon met een groot scherm, stereo speakers en een vingerafdrukscanner gaat onthullen. De onthulling zal volgende week op 16 oktober plaats vinden.

‘Eèn vinger opent een groot uitzicht. U bent uitgenodigd om onder te dompelen in het geluid met ons’. Zo luidt de vertaalde tekst van de uitnodiging die HTC naar de pers in Hong Kong en thuisland Taiwan heeft verstuurd. De cryptische boodschap sluit naadloos aan bij eerdere geruchten dat HTC een vingerafdrukscanner zou implementeren op de achterkant van de HTC One Max.

Eind vorige maand verschenen foto’s van de HTC One Max toen de telefoon gecertificeerd werd door de Chinese telecomwaakhond. Uit de foto’s valt duidelijk op maken dat de One Max beschikt over een vingerafdrukscanner die gepositioneerd is onder de camera op de achterkant van het toestel. Verder zou de telefoon beschikken over een 5.9″ Full HD scherm, Snapdragon 600-processor van Qualcomm en 2GB aan RAM.

Volgens de uitnodiging zal de onthulling van het toestel op woensdag 16 oktober in Hong Kong plaats vinden. Mogelijk ligt het toestel dan begin november in de winkel. Of en wanneer toestel in Nederland verkocht zal worden is nog niet bekend.

HTC hint op vingerafdrukscanner HTC One Max htc one max launch invitation taiwan 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Quinten Groenings -

  Ik kan niet snappen dat na dat hele Edward Snowden NSA drama fabrikanten nu met vingerafdruk willen komen. Als er 1 ding is waar ik om mij heen commentaar over hoor op de nieuwe iPhone dan is het wel fingerprints.

  Apple komt er natuurlijk mee weg, omdat Apple Apple is maar marketingfalend HTC gaat nog meer potentiële klanten verliezen als je het mij vraagt als ze dit moment uitkiezen om hiermee te komen.

  Hoe ik zie dat de gemiddelde consument het gaat zien

  Voordeel:
  -Ehm… Is een grappige gimmick?

  Nadeel:
  – Is van Apple afgekeken trolololol
  – Nog meer zogenaamde privacy die 110% doorgespeeld gaat worden.

  1. djbosanac -

   Apple heeft het weer van motorola afgekeken 😉 En nog zelfs gekocht.
   Dus wat jij zegt is onzin 🙂 Maar goed iedereen denkt dat Apple innovatief is, wat grote onzin is…En NSA moet je er al helemaal niet bij halen. Want dat was er tig jaren geleden, dat je er nu echt over begint komt omdat je alleen maar berichten ziet op het internet over NSA….

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters