HTC introduceert HTC Sense als opvolger van TouchFlo 3D2

HTC heeft vandaag in Londen de opvolger van HTC TouchFlo 3D2 aangekondigd. HTC Sense, voorheen bekend als Rosie, zal zich op drie specifieke pijlers richten en vooral gericht zijn op sociale netwerksites zoals Twitter.

HTC Sense

HTC heeft vandaag in Londen naast de HTC Hero ook een nieuwe UI aangekondigd die we vanaf nu op elk nieuw toestel van HTC zullen kunnen vinden. De nieuwe interface zal HTC Sense heten, de UI was eerder uitgelekt als deRosie-UI. De zojuist aangekondigde HTC Hero zal als eerste HTC-telefoon voorzien zijn van HTC Sense. HTC Sense zou op drie pijlers leunen, namelijk Make it Mine, Stay Close en Discover the Unexpected. HTC wil hiermee bereiken dat het besturen van een telefoon veel natuurlijker gaat en dat mensen op gemakkelijkere manier verbonden zijn met sociale netwerken zoals Twitter en Facebook.

HTC Sense homescreen

De nieuwe Sense UI zal voorzien zijn van speciale profielen die ervoor kunnen zorgen dat er op bepaalde tijden andere applicaties en informatie wordt weergegeven. Daarnaast zal er een directe Facebook- en Flickr-integratie zijn met Sense zodat de sociale netwerken nooit een toets te ver zijn op je toestel. Sense zal tot slot ook de functionaliteit overnemen van TouchFlo 3D2 waarmee de applicatie meer mogelijkheden zal herbergen dan zijn voorganger. Sense zal zowel op Windows Mobile als Android draaien, heeft HTC laten weten. De HTC Hero zal rond de zomer in de winkels liggen met HTC Sense erop geïnstalleerd.

HTC Sense

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Danijel -

      In het persbericht staat dat alle nieuwe toestellen het in ieder geval zullen gaan krijgen. Onduidelijk is dus of de huidige t ook krijgen. Je zou wel kunnen zeggen dat de TP2 en TD2 het wel kunnen gaan krijgen ivm de 6.5 update 🙂

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters