HTC introduceert HTC Sense als opvolger van TouchFlo 3D2

HTC heeft vandaag in Londen de opvolger van HTC TouchFlo 3D2 aangekondigd. HTC Sense, voorheen bekend als Rosie, zal zich op drie specifieke pijlers richten en vooral gericht zijn op sociale netwerksites zoals Twitter.

HTC Sense

HTC heeft vandaag in Londen naast de HTC Hero ook een nieuwe UI aangekondigd die we vanaf nu op elk nieuw toestel van HTC zullen kunnen vinden. De nieuwe interface zal HTC Sense heten, de UI was eerder uitgelekt als deRosie-UI. De zojuist aangekondigde HTC Hero zal als eerste HTC-telefoon voorzien zijn van HTC Sense. HTC Sense zou op drie pijlers leunen, namelijk Make it Mine, Stay Close en Discover the Unexpected. HTC wil hiermee bereiken dat het besturen van een telefoon veel natuurlijker gaat en dat mensen op gemakkelijkere manier verbonden zijn met sociale netwerken zoals Twitter en Facebook.

HTC Sense homescreen

De nieuwe Sense UI zal voorzien zijn van speciale profielen die ervoor kunnen zorgen dat er op bepaalde tijden andere applicaties en informatie wordt weergegeven. Daarnaast zal er een directe Facebook- en Flickr-integratie zijn met Sense zodat de sociale netwerken nooit een toets te ver zijn op je toestel. Sense zal tot slot ook de functionaliteit overnemen van TouchFlo 3D2 waarmee de applicatie meer mogelijkheden zal herbergen dan zijn voorganger. Sense zal zowel op Windows Mobile als Android draaien, heeft HTC laten weten. De HTC Hero zal rond de zomer in de winkels liggen met HTC Sense erop geïnstalleerd.

HTC Sense

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Danijel -

      In het persbericht staat dat alle nieuwe toestellen het in ieder geval zullen gaan krijgen. Onduidelijk is dus of de huidige t ook krijgen. Je zou wel kunnen zeggen dat de TP2 en TD2 het wel kunnen gaan krijgen ivm de 6.5 update 🙂

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters