HTC introduceert HTC Sense als opvolger van TouchFlo 3D2

HTC heeft vandaag in Londen de opvolger van HTC TouchFlo 3D2 aangekondigd. HTC Sense, voorheen bekend als Rosie, zal zich op drie specifieke pijlers richten en vooral gericht zijn op sociale netwerksites zoals Twitter.

HTC Sense

HTC heeft vandaag in Londen naast de HTC Hero ook een nieuwe UI aangekondigd die we vanaf nu op elk nieuw toestel van HTC zullen kunnen vinden. De nieuwe interface zal HTC Sense heten, de UI was eerder uitgelekt als deRosie-UI. De zojuist aangekondigde HTC Hero zal als eerste HTC-telefoon voorzien zijn van HTC Sense. HTC Sense zou op drie pijlers leunen, namelijk Make it Mine, Stay Close en Discover the Unexpected. HTC wil hiermee bereiken dat het besturen van een telefoon veel natuurlijker gaat en dat mensen op gemakkelijkere manier verbonden zijn met sociale netwerken zoals Twitter en Facebook.

HTC Sense homescreen

De nieuwe Sense UI zal voorzien zijn van speciale profielen die ervoor kunnen zorgen dat er op bepaalde tijden andere applicaties en informatie wordt weergegeven. Daarnaast zal er een directe Facebook- en Flickr-integratie zijn met Sense zodat de sociale netwerken nooit een toets te ver zijn op je toestel. Sense zal tot slot ook de functionaliteit overnemen van TouchFlo 3D2 waarmee de applicatie meer mogelijkheden zal herbergen dan zijn voorganger. Sense zal zowel op Windows Mobile als Android draaien, heeft HTC laten weten. De HTC Hero zal rond de zomer in de winkels liggen met HTC Sense erop geïnstalleerd.

HTC Sense

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters