HTC introduceert HTC Sense als opvolger van TouchFlo 3D2

HTC heeft vandaag in Londen de opvolger van HTC TouchFlo 3D2 aangekondigd. HTC Sense, voorheen bekend als Rosie, zal zich op drie specifieke pijlers richten en vooral gericht zijn op sociale netwerksites zoals Twitter.

HTC Sense

HTC heeft vandaag in Londen naast de HTC Hero ook een nieuwe UI aangekondigd die we vanaf nu op elk nieuw toestel van HTC zullen kunnen vinden. De nieuwe interface zal HTC Sense heten, de UI was eerder uitgelekt als deRosie-UI. De zojuist aangekondigde HTC Hero zal als eerste HTC-telefoon voorzien zijn van HTC Sense. HTC Sense zou op drie pijlers leunen, namelijk Make it Mine, Stay Close en Discover the Unexpected. HTC wil hiermee bereiken dat het besturen van een telefoon veel natuurlijker gaat en dat mensen op gemakkelijkere manier verbonden zijn met sociale netwerken zoals Twitter en Facebook.

HTC Sense homescreen

De nieuwe Sense UI zal voorzien zijn van speciale profielen die ervoor kunnen zorgen dat er op bepaalde tijden andere applicaties en informatie wordt weergegeven. Daarnaast zal er een directe Facebook- en Flickr-integratie zijn met Sense zodat de sociale netwerken nooit een toets te ver zijn op je toestel. Sense zal tot slot ook de functionaliteit overnemen van TouchFlo 3D2 waarmee de applicatie meer mogelijkheden zal herbergen dan zijn voorganger. Sense zal zowel op Windows Mobile als Android draaien, heeft HTC laten weten. De HTC Hero zal rond de zomer in de winkels liggen met HTC Sense erop geïnstalleerd.

HTC Sense

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Danijel -

      In het persbericht staat dat alle nieuwe toestellen het in ieder geval zullen gaan krijgen. Onduidelijk is dus of de huidige t ook krijgen. Je zou wel kunnen zeggen dat de TP2 en TD2 het wel kunnen gaan krijgen ivm de 6.5 update 🙂

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters