HTC introduceert kleine smartphone: de HTC HD mini

HTC heeft een kleine smartphone aangekondigd die door het leven gaat als de HTC HD mini. Het toestel beschikt over een 3.2-inch capacitive-touchscreen en een 5-megapixelcamera. De telefoon loopt net als zijn grote broer op Windows Mobile 6.5.

HTC HD mini

HTC heeft wederom een Windows Mobile-telefoon aangekondigd in Barcelona. De producent zet net als Sony Ericsson in op kleine telefoons met de nieuwe HTC HD mini. Opvallend aan deze telefoon is dat het toestel multitouch ondersteund en dat de Sense-interface hiervoor aangepast is. De fabrikant weet te melden dat er een 3.2-inch capacitive-touchscreen in het toestel zit en aan de achterkant vinden we een 5-megapixelcamera. Volgens HTC is de HD mini een mooi alternatief voor de HD2; specifiek voor mensen die graag een kleiner toestel in hun zak willen hebben met de power van HTC’s grotere toestellen. Verder heeft het toestel ook de beschikking over HSDPA, Wifi, Bluetooth en aGPS. In de mini zit een MSM7227-processor van Qualcomm die op 600MHz zal lopen. Tot slot weet de fabrikant te melden dat Windows Mobile 6.5.3 aanwezig zal zijn op het toestel.

De HTC HD Mini is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van dit jaar. De adviesprijs voor het toestel bedraagt 399,00 euro en hij zal alleen in zwart op de markt gaan komen.

HTC HD mini

 

HTC HD mini

 

HTC HD mini

 

HTC HD mini

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters