HTC introduceert wereldwijd een nieuwe pay-off

HTC is vandaag begonnen met het aanpassen van zijn pay-off in meer dan twintig landen wereldwijd. De producent wil met de nieuwe slogan ‘Quietly Brilliant’ de consument dichter tot zich brengen en daarnaast is ook de huisstijl aangepast bij HTC.

HTC heeft vandaag bekend gemaakt dat het zijn huisstijl en pay-off heeft aangepast. De producent is ervan uitgegaan dat meer vooral minder is en heeft daarom voor de nieuwe huisstijl gekozen voor veel wit en weinig toeters en bellen. Deze nieuwe stijl wordt helemaal doorgevoerd in reclamemateriaal van de producent zoals de verpakking van telefoons en websites. Daarnaast heeft HTC ook een nieuwe pay-off bekendgemaakt: “Quietly Brilliant”. De pay-off suggereert dat de producten van HTC simpel en briljant moeten zijn waardoor de consument een meer premium gevoel bij de producent zal krijgen. Dit alles is onderdeel van de internationale YOU-campagne waarbij HTC de klant centraal wil gaan stellen.

Inmiddels zijn de internationale HTC-websites al omgetoverd, de Nederlandse site laat echter nog even op zich wachten. Onduidelijk is nog of onder de 20 landen ook Nederland valt maar hier mogen we wel van uitgaan aangezien HTC de YOU-campagne tot een wereldwijde make-over heeft gebombardeerd.

HTC HD2 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters