HTC Iolite krijgt nette foto

We hadden al veel specificaties en twee kleine afbeeldingen van de HTC Iolite gezien, maar een mooie foto van het toestel hebben we al die tijd over het hoofd gezien. Hier is hij dan, de Iolite in volle glorie.

Onlangs plaatsten wij al een bericht online over de HTC Iolite. Hierin waren zo goed als alle specificaties van het toestel te vinden en ook een kleine afbeelding was aanwezig. Gisteren zagen we in een roadmap van HTC nog een keer wat foto’s van het toestel. Een echte duidelijke afbeelding was echter nog steeds niet voorhanden, althans, dat dacht iedereen. Niets is echter minder waar, want in ons eigen landje -wat is de wereld toch klein- werd al een goede afbeelding van het toestel geplaatst op 8 januari. Helaas merkten wij het artikel op jouwmobiel niet optijd op, maar hierbij dan alsnog de afbeelding.

Voor wie niet meer weet wat de HTC Iolite ook alweer was, hier nog even een geheugensteuntje. De HTC Iolite is te zien als de reïncarnatie van de HTC Touch Cruise en zal een toestel worden voor de onderkant van de smartphone-markt. Het toestel heeft een 3.2 megapixel camera, GPS en Wi-fi ondersteuning zijn aanwezig en het toestel zal lopen op een Qualcomm® MSM7225™ processor die goed is voor 528 MHz. Over release-data en eventuele prijzen is helaas nog niets bekend.

iolite nieuw 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters