HTC Iolite krijgt nette foto

We hadden al veel specificaties en twee kleine afbeeldingen van de HTC Iolite gezien, maar een mooie foto van het toestel hebben we al die tijd over het hoofd gezien. Hier is hij dan, de Iolite in volle glorie.

Onlangs plaatsten wij al een bericht online over de HTC Iolite. Hierin waren zo goed als alle specificaties van het toestel te vinden en ook een kleine afbeelding was aanwezig. Gisteren zagen we in een roadmap van HTC nog een keer wat foto’s van het toestel. Een echte duidelijke afbeelding was echter nog steeds niet voorhanden, althans, dat dacht iedereen. Niets is echter minder waar, want in ons eigen landje -wat is de wereld toch klein- werd al een goede afbeelding van het toestel geplaatst op 8 januari. Helaas merkten wij het artikel op jouwmobiel niet optijd op, maar hierbij dan alsnog de afbeelding.

Voor wie niet meer weet wat de HTC Iolite ook alweer was, hier nog even een geheugensteuntje. De HTC Iolite is te zien als de reïncarnatie van de HTC Touch Cruise en zal een toestel worden voor de onderkant van de smartphone-markt. Het toestel heeft een 3.2 megapixel camera, GPS en Wi-fi ondersteuning zijn aanwezig en het toestel zal lopen op een Qualcomm® MSM7225™ processor die goed is voor 528 MHz. Over release-data en eventuele prijzen is helaas nog niets bekend.

iolite nieuw 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via