“HTC is blij met sites zoals XDA-Developers”

HTC is positief gestemd over community’s zoals die van XDA-Developers en All About Phones waarin rom modificaties dagelijkse kost zijn. Volgens de fabrikant is de binding met het merk zo groter.

HTC heeft na veel vragen eindelijk antwoord gegeven op de vraag waarom ze sites zoals XDA-Developers toe staan waarbij roms veelvuldig worden aangepast. HTC zou erg blij zijn met de levendige groep ontwikkelaars die ontstaan is door XDA-Developers. Volgens de producent leeft het merk daardoor veel meer bij de consument en merkt het ook dat de consument vooral de openheid en aanpasbaarheid van hun producten zeer op prijs stelt. Overigens wil HTC geen commentaar geven over wat ze ervan vinden dat de daadwerkelijke roms worden aangepast en de software zo breed verspreid wordt. Dit is en blijft een schemergebied volgens de producent.

Gelijktijdig heeft de producent ook maar even aangegeven dat de deadline voor het updaten van de Windows Mobile 6 roms snel dichterbij komt. Gebruikers van een HTC S621, HTC S620, HTC P4350, HTC P3300 of een HTC Advantage hebben tot het eind van deze maand de tijd om de WM 6 roms te downloaden via de HTC site.

wm6 htc

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters