HTC is druk bezig met promoten van HTC Hero en geeft daarom 50 toestellen weg

Gisteren is de HTC Hero Roadshow begonnen in Rotterdam, een reclamecampagne waarin het voor publiek ook mogelijk is om de HTC Hero vast te houden voordat deze wordt verkocht. Vandaag kondigt HTC aan dat het 50 toestellen gaat weggeven op 22 en 23 juli .

HTC-Hero-AAP

Dinsdagochtend heeft HTC zijn nieuwe smartphone gepresenteerd in Nederland aan de pers, daar was All About Phones bij aanwezig. Deze persconferentie was natuurlijk alleen te bezoeken door de pers, om ervoor te zorgen dat anderen het toestel ook de kans krijgen het toestel te bekijken voordat het toestel te koop is in Nederland, is HTC gisteren gestart met de HTC Hero Roadshow. Deze actie houdt in dat HTC met de HTC Hero langs alle Coolblue-winkels zal trekken, waar de Hero aan het grote publiek zal worden getoond. Als je hier naartoe wilt moet je je nog wel even opgeven via de website van de PDAshop, inschrijven is verplicht en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De HTC Hero Roadshow was gisteren in Rotterdam, vandaag in Groningen en zal zaterdag in Eindhoven en Antwerpen te vinden zijn.

Als je het toestel niet alleen wilt vasthouden maar ook erg graag wilt hebben kun je meedoen met de HTC-wedstrijd op woensdag 22 juli en donderdag 23 juli. De telecomfabrikant geeft 50 HTC Hero-toestellen weg, ter waarde van 479 euro per stuk. Het spel dat je daarvoor moet spelen en winnen is een soort van stoelendans, om het uur zal er een locatie van een stoel bekend worden gemaakt, wie daar als eerste op gaat zitten en de juiste actieflyer in zijn bezit heeft wint het toestel. De exacte locatie van de stoelen zal bekend worden gemaakt op de actiewebsite van HTC, waar ook steeds een nieuwe actieflyer uit te printen zal zijn. Het spel wordt moeilijker gemaakt doordat een stoel slechts een uur zal blijven staan op een locatie, wie het toestel wil winnen zal dus binnen dat uur als eerste ter plaatse moeten zijn met de juiste actieflyer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters