HTC komt met de Titan en Radar met Windows Phone 7 – Update

Producent HTC zal later op de avond twee smartphones bekend gaan maken met de namen HTC Titan en de HTC Radar. De HTC Titan beschikt over een 1.5GHz-processor.

Dat ontdekte All About Phones toen wij over de stand van HTC liepen tijdens de persdag van de IFA-beurs. De stand van HTC is nog in aanbouw, maar de producent had wel al zijn demo-palen voor de nieuwe telefoons klaar staan. Op twee lege palen stonden nog geen telefoons maar wel de bijbehorende specificatie-kaartjes. Hierop zijn de specificaties van de HTC Titan te zien en van de HTC Radar.
<br>De HTC Titan zal de nieuwe high-end smartphone worden met Windows Phone Mango erop. Het toestel zal over een 11,9 cm HD-touchscreen gaan beschikken. Naar verwachting zal dit inhouden dat het toestel een 720p-resolutie heeft. Verder valt op dat het toestel een 1.5GHz-processor toegemeten heeft, maar het is nog onduidelijk of dit dualcore is. De kans hierop is klein aangezien Microsoft dit nog niet zou toestaan. De Titan beschikt verder over een 8-megapixelcamera met een 28mm lens. Tot slot is het toestel opgetrokken uit aluminium en heeft het een unibody.

Naast de Titan zal HTC later vandaag ook de Radar openbaar worden gemaakt. De Radar stond eerder bekend als de Omega en deze telefoon zal een mid-range smartphone gaan worden. Het toestel beschikt over een 9,6 cm beelddiagonaal met tevens een HD-resolutie. Verder zit er een 5-megapixelcamera op het toestel met eveneens een 28mm lens. Ook heeft het toestel de beschikking over SRS surround sound en een 1GHz-processor. Deze telefoon loopt ook op Windows Phone Mango.

HTC heeft over een paar uurtjes een speciale bijeenkomst in verschillende steden in Europa, waaronder Berlijn. De producent zal aldaar de toestellen gaan onthullen. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

HTC Titan

 

HTC Radar

 

HTC Radar

 

Update op 1/9/2011 om 22:45 uur:

HTC heeft inmiddels de Titan en de Radar officieel gemaakt. Beide toestellen beschikken inderdaad over de genoemde specificaties. Wat opvalt is dat beide telefoons ook hun internet kunnen delen via een Wifi-hotspot. Dit was tot nog toe geen bekende functionaliteit van Windows Phone 7.5. Beide telefoons zullen vanaf oktober beschikbaar zijn in Europa.

HTC Radar

 

HTC Titan

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters