HTC komt met een scala aan kleurtjes voor de HTC Tattoo

HTC heeft een speciale website in het leven geroepen waarop consumenten een eigen kapje kunnen ontwerpen voor de nieuwe Tattoo. Consumenten kunnen ook een eigen ontwerp indienen en laten opsturen zodat ze een eigen ontworpen Tattoo in handen hebben.

HTC heeft een speciale website in het leven geroepen om je eigen HTC Tattoo even stevig onder handen te nemen. HTC heeft alvast een paar mooie covers gemaakt die net geen twaalf euro kosten en naar verwachting zal HTC een voucher in de doos van het toestel doen waarbij je er één of twee gratis kunt bestellen. Uiteraard kun je ook een eigen cover ontwerpen en laten produceren die minimaal vijftien euro zullen gaan kosten. HTC wil haar goedkope Android-telefoon graag in de smaak laten vallen bij een breed publiek en probeert dat te bewerkstelligen door naast een lage prijs ook een persoonlijk tintje aan het toestel mee te geven. De Tattoo zal standaard in het grijs geleverd worden maar uiteraard kun je nu dus andere kapjes hiervoor bestellen.

Eerder deze week konden wel al de eerste ervaringen met de Tattoo vermelden waarvan later deze maand een review zal volgen. De Tattoo is de vierde Android-telefoon van HTC die de mid-range markt moet gaan bedienen met een relatief zacht prijsje van rond de 340 euro.

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android Oreo Google I/O

Geen Oreo: volledige naam van Android O duikt op lees verder

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters