HTC komt met kick-stand voor de HD2

Via een webwinkel is een nieuwe accessoire voor de HTC HD2 bekend geworden, namelijk een betere batterij die als bonus een batterijklepje met kick-stand met zich meebrengt.

Een Engelse webshop, genaamd Clove, heeft een nieuw product van HTC online gezet. Het gaat om een accessoire voor de HTC HD2. Deze HTC-EBATHD2 is een batterij met extra capaciteit, die je HD2 meteen omtovert tot een prima videospeler. Om het extra formaat van de batterij op te vangen, wordt er namelijk een nieuwe batterijcover meegeleverd, die een leuke extra feature bevat. Naast het feit dat deze extra cover wat dikker is, heeft hij namelijk een kick-stand.

Deze combinatie maakt de HD2 een prima videospeler, aangezien zijn grote scherm natuurlijk sowieso al perfect is om films op te bekijken. De verbeterde batterijduur maakt dit overal mogelijk zonder dat de batterij van je telefoon binnen de kortste keren leeg is. Dankzij de kick-stand kun je de telefoon ook nog eens neerzetten, bijvoorbeeld op het tafeltje in de trein, zodat je hem niet constant vast hoeft te houden. Hoeveel mAh de batterij toevoegt is trouwens nog niet bekend en de verkrijgbaarheid van het ding is eveneens nog niet duidelijk. Wat we wel weten is dat de HTC-EBATHD2 met een prijs van rond de €60 niet echt goedkoop is.

HTC HD2 kickstand 

Bron: Mobilewhack

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters