HTC komt met updates

HTC houdt zich aan zijn eerder gelekte belofte en geeft updates vrij voor een heleboel apparaten: de Flyer, Wildfire S, Incredible S, en de Desire HD.

HTC Flyer

Eerder wist een medewerker van HTC Turkije in een chat met een klant te melden dat er nieuwe updates naar verse Androidversies zitten aan te komen. En nu komen ze er dus aan. Android 2.3.5 is onderweg naar de genoemde smartphones, en Android Honeycomb 3.2 zou naar de Flyer-tablet komen.

Bij de Honeycomb-update hoort ook HTC Sense 1.1 voor tablets. De Wildfire S krijgt een nieuw HTC Sense 2.1 locksreen, dat qua uiterlijk iets wegheeft van Sense 3.0. Die laatstgenoemde HTC Sense-versie komt met de Android update mee naar de Incredible S en de Desire HD, met alle verbeteringen en features die bij die versie horen.

Alle updates komen als FOTA (firmware over the air) op de toestellen zelf binnen. Wie hem niet krijgt, kan zijn toestel zelf laten checken of er een update klaar staat. De updates zouden de persoonlijke content op de telefoons en de tablet intact moeten laten, maar het is nooit onverstandig om eerst even een back-up te maken.

Bron: The Unwired

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. koen -

  Ik heb mijn update vorige week woensdag binnen gehaald. 7-12-2011. Htc desire HD Android versie : 2.3.5
  Htc sense : 3.0
  Software versie: 3.13.161.3

  Het is even wennen de nieuwe interface.
  Verbeteringen merk ik in de praktijk niet echt..

 2. Frank -

  Jup, jup. Dit weekend werd ik verrast met een update voor m'n Desire HD. Moet zeggen, behalve het nieuwe lockscreen (welke bevalt) heb ik de verschillen nog niet echt opgemerkt. Maar goed, gebruik Sense ook niet als Launcher, dan zal je er ook minder van merken. Goed dat ze apparaten blijven ondersteunen, al zal 4.0 deze telefoons nooit halen. Tijd voor een nieuwe…? 😉

   1. Frank -

    Hmm, ik heb 'm nu op een paar weken na een jaar. En nog geen klachten. Het is niet de snelste telefoon meer (wat je op WiFi pas goed merkt, bij internetten op 3G is de verbindingssnelheid nog steeds de beperkende factor) maar verder doet ie alles wat ie moet doen. Behalve dan dat sinds 2.3.5 de opstartcyclus NOG een stuk langer is geworden. Maar ja, ik had toch al de gewoonte opgevat om 'm aan te zetten en dan wat anders te gaan doen. (Ja, ik ben een van die mensen die z'n telefoon nog wel uitzet als ie gaat slapen).

    Maar wat was er mis met jouw DHD dan? Fysieke schade, of problemen met de software? Bij mij heeft bijvoorbeeld HTC Sync nooit gewerkt, maar heeft me nooit kunnen storen omdat ik m'n benodigde dingen er toch wel op kan slepen (leest u mee, Apple?) zonder daar software voor nodig te hebben.

   2. bartvuijk -

    Mijn toestel is denk ik een maandagochtendgeval geweest. Drie keer ging hij terug omdat de GPS het niet deed, de vierde keer deed noch GPS noch de 3G het en is het hele ding gerefurbished met een nieuwe IMEI teruggekomen. Alles leek in orde, maar toen bleef de aanuitknop ineens vastzitten. Dat probeerde ik dom genoeg zelf te repareren, wat het probleem verergerde. HTC liet me 119 euro voor die reparatie betalen. Zodra 'ie terug kwam, zag het toestel er spiksplinternieuw uit en deed alles het keurig naar behoren, maar ik was het toestel helemaal zat en ik heb hem direct voor een zacht prijsje verkocht.

    Let wel, dit is geen ervaring die exemplarisch is voor dit toesteltype. Ik heb er ook een hoop goede ervaringen over opgetekend, en was er eigenlijk best tevreden mee – zolang ie het deed natuurlijk. 😉

    HTC Sync gebruik ik ook nooit.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters