HTC komt met nieuwe teaser van de HTC 10

Voorbije weken heeft HTC meermaals teasers online gezet voor zijn nieuwe HTC 10 smartphone. Gisteren was het weer zo ver.

Teaser

HTC geeft in de nieuwe teaser een deel van het ontwerp van de smartphone weer met onder de foto de bedrukking Performance 10. In de bijhorende tweet staat “The fastest and smoothest Android”. Of dit werkelijk zo gaat zijn, blijft natuurlijk de vraag. We verwachten wel dat de prestaties van het toestel inderdaad goed zullen zijn. Vorige week zijn er benchmarktests van de HTC 10 online gezet waarin we konden zien dat de HTC 10 voorzien zal zijn van een Snapdragon 820 octacoreprocessor met 4GB werkgeheugen.

HTC 10 performance teaser

Naast Onder de performance, kun je ook de onderkant van het toestel zien. Omdat de foto genomen is met een schuine hoek, kun je de oplichtende bedieningsknoppen met daartussen de thuisknop zien. Aangezien deze thuisknop erg hard lijkt op die van de HTC A9, verwachten we dat er net zoals bij de HTC A9 een vingerafdrukscanner ingebouwd zal zijn in de knop. Ook kun je zien dat het toestel een aluminium rand heeft. Kijkende naar de linkerzijkant van het toestel, lijkt de achterkant eveneens lichtjes gebogen te zijn. Een beetje zoals bij de HTC One M9 het geval was.

Ontwerpone-m10-32gb-lte-4g-gri_10009150_1_1459232931

Niet alleen heeft HTC gisteren zelf een teaser van de HTC 10 online gezet, ook zijn foto’s van het toestel gelekt. Op deze foto’s kun je een toestel zien met een ontwerp dat lijkt op dat van de HTC A9.

Specificaties

Niet alleen zou er een Snapdragon 820 octacoreprocessor met 4GB werkgeheugen in de HTC 10 zitten. Ook zou het toestel voorzien zijn van 32GB intern geheugen, een 5,2-inch quad-HD Super LCD 5-scherm en een 12-megapixelachtercamera.

De Boomsound teaser
De Boomsound teaser

Boomsound

In een vorige teaser konden we de gaatjes van de speaker van de HTC 10 zien met in het midden Audio 10. In de bijhorende tweet stond “Here comes the new boom.” wat bevestigt dat de HTC 10 voorzien zal zijn van nieuwe Boomsoundspeakers.

Aankondiging

Ondertussen weten we dat HTC zijn nieuwe smartphone zal aankondigen op 12 april tijdens een online te volgen livestream.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters