HTC kondigt de Desire HD aan met een 4.3-inch touchscreen

HTC heeft in Londen haar nieuwe paradepaardje aangekondigd genaamd de Desire HD. Het toestel heeft een groot 4.3-inch touchscreen mee gekregen van de fabrikant en en vernieuwde Sense-applicatie.

HTC Desire HD

HTC heeft tijdens een grootse persconferentie in Londen twee nieuwe Android-telefoons aangekondigd. De eerste is de Desire HD en het toestel heeft net als de HD2 een opvallend groot scherm dat niet minder dan 4.3-inch meet. Het toestel is voorzien van een geheel nieuwe Sense-interface dat tevens voorzien is van management-software middels de website HTC Sense.com. Via de website kan de Android-telefoon terug gevonden worden middels zijn GPS en uiteraard wordt hij dan netjes op een kaart weergegeven waar hij dan momentel zich bevind. Als je het toestel bent verloren kun je het op afstand blokkeren, een smsje sturen naar het toestel zodat de vinder weet wie de eigenaar is, of alle data op het toestel wissen. HTCSense.com maakt het verder eenvoudig om een back up te maken van alle content op je telefoon zoals je contacten, en deze zowel mobiel als via je pc te beheren. Het nieuwe HTC Sense biedt ook een nieuwe, geïntegreerde online e-reading-functionaliteit. Hiervoor maak je gebruik van Kobo, een geoptimaliseerde e-reader voor je mobiele telefoon waarmee je ook snel woorden kunt opzoeken en onbekende woorden kunt vertalen.

De specificaties van de Desire HD zijn ook wederom interessant te noemen. Zo heeft het toestel naast het grote scherm ook Dolby Mobile mee gekregen voor surround sound. Daarnaast heeft het toestel een 1GHz-processor net als zijn voorganger en is het deze keer voorzien van Android 2.2. HTC heeft daarnaast wederom een paar unieke applicaties toegevoegd zoals HTC Fast Boot wat ervoor moet zorgen dat het toestel stukken rapper opgestart wordt. Verder zit er ook een 8-megapixelcamera in de telefoon en kan het video’s in 720p opnemen. De HTC Desire HD is gemaakt uit een enkel stuk aluminium en heeft daarmee de zelfde uitstraling als de Legend van de gelijknamige fabrikant.

De Desire HD zal al vanaf oktober beschikbaar zijn in de winkels, ook in Nederland. Het toestel moet 579,00 euro gaan kosten en zal vast en zeker een Android-succes betekenen voor HTC.

HTC Desire HD

 

HTC Desire HD

 

HTC Desire HD

 

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters