HTC kondigt de One Max-phablet aan

HTC heeft de One Max-phablet aangekondigd. Het toestel beschikt over een 5.9″ Full HD scherm en krijgt een adviesprijs van 749 euro mee in Nederland.

Geruchten Over de HTC One Max doen al een tijd de ronden en nagenoeg alles over het toestel was vooraf uitgelekt. Tijdens een persconferentie in Azië heeft HTC het toestel nu dan eindelijk wereldkundig gemaakt. De fabrikant laat weten dat de One Max vanaf de derde week van november in Nederland beschikbaar zal zijn voor een adviesprijs van 749 euro. De smartphone zal in een zilveren kleur op de markt gaan komen.

De One Max is de eerste echte phablet van HTC. Het toestel beschikt over een 5.9″ Full HD-scherm. Daarnaast is een Qualcomm 600-processor aanwezig in de smartphone die geklokt is op 1.7GHz. Ook is er 2GB aan ram aanwezig en kan de aluminium achterkant verwijderd wordt om het 16GB interngeheugen uit te breiden met een micro-sd kaart. De smartphone heeft het zelfde aluminium design mee gekregen als de HTC One. Ook is de 4-megapixel UltraPixel-camera van de One wederom aanwezig in deze smartphone. De telefoon is beschikt over een 3300mAh batterij en ondersteunt ook alle Nederlandse 4G-netwerken. Daarnaast heeft HTC de powerknop naar de zijkant van de smartphone verplaatst zodat deze met de duim in te drukken is.

Nieuw met de HTC One Max is ook dat het toestel over een vingerscanner beschikt. Hiermee kan het toestel eenvoudig vrijgegeven worden, aldus de fabrikant. Daarnaast kan de scanner maximaal drie vingers registreren en koppelen aan een applicatie. Zodra een vinger die gekoppeld is aan een app wordt geregistreerd, zal de smartphone unlocken en gelijk de app opstarten. Zo kan bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook gelijk met de wijsvinger geactiveerd worden.

HTC heeft ook bekend gemaakt dat de One Max standaard met Sense 5.5 geleverd zal gaan worden. De vernieuwde interface zal ook naar de HTC One en de One mini op termijn gaan komen als update. Sense 5.5 voegt volgens de fabrikant een tal van kleine wijzigingen door in de interface en verhelpt daarnaast een paar bugs. Ook is nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de interface. Zo kan Blinkfeed voortaan gemakkelijk aan en uit gezet worden. Ook wordt het mogelijk om via de browser Rss-feeds van websites toe te voegen aan Blinkfeed. Ook kunnen websites uit andere regio’s en talen voortaan toegevoegd worden aan Blinkfeed en daarnaast wordt het mogelijk om te zoeken naar artikelen in Blinkfeed. Ook heeft HTC de functionaliteit in de galerij weten te verbeteren met Sense 5.5.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

HTC One Max 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ger adriaans -

    Sorry hoor, zal best een goed toestel zijn maar met deze prijzen kan HTC het faillissement nu al langzaam gaan aanvragen 😉 Vindt de prijzen van Samsung trouwens ook de pan uit prijzen. Heb in Duitsland een nieuwe Lumia 920 gekocht voor 269 euro en ben daar persoonlijk heel tevreden mee. Mis android op dit moment niet en WP8 werkt goed out of the box.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters