HTC kondigt Europese release HD2 aan

In een persbericht heeft HTC laten weten dat de Europese versie van de HD2 op dit moment verscheept wordt. Later deze maand moet het toestel in de winkels liggen.

HTC Touch HD2

HTC heeft laten weten dat het de HD2 uitgeleverd heeft aan leveranciers. De langverwachte high-end smartphone zal daardoor later deze maand al in de winkels liggen. Tegelijkertijd wordt het toestel in Taiwan uitgeleverd, de thuisbasis van HTC. De HD2 is het eerste Windows Mobile-toestel van HTC dat de eigen Sense-interface meekrijgt. Eerder noemde HTC de zelfgemaakte grafische schil voor Microsoft’s mobiele besturingssysteem nog TouchFlo. De naam Sense kenden we al van de Android-telefoons van HTC.

Verder is de HD2 in vele opzichten een unieke telefoon. De Windows Mobile 6.5-telefoon heeft een enorm groot 4,3 inch scherm, en is daarmee de telefoon met het grootste scherm die HTC ooit gemaakt heeft. Tevens is het een van de weinige telefoons met een Snapdragon-processor, met een kloksnelheid van 1GHz. Deze moet ervoor zorgen dat alles soepel werkt. De high-endspecificaties zorgen ervoor dat de verwachtingen hooggespannen zijn.

Na de release in Europa komt het toestel uit in de Verenigde Staten. Daar wordt het toestel uitgebracht door middel van een exclusieve deal met een telecomprovider. De Amerikaanse release zal ergens in 2010 plaatsvinden.

Bron: HTC

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters