HTC kondigt Europese release HD2 aan

In een persbericht heeft HTC laten weten dat de Europese versie van de HD2 op dit moment verscheept wordt. Later deze maand moet het toestel in de winkels liggen.

HTC Touch HD2

HTC heeft laten weten dat het de HD2 uitgeleverd heeft aan leveranciers. De langverwachte high-end smartphone zal daardoor later deze maand al in de winkels liggen. Tegelijkertijd wordt het toestel in Taiwan uitgeleverd, de thuisbasis van HTC. De HD2 is het eerste Windows Mobile-toestel van HTC dat de eigen Sense-interface meekrijgt. Eerder noemde HTC de zelfgemaakte grafische schil voor Microsoft’s mobiele besturingssysteem nog TouchFlo. De naam Sense kenden we al van de Android-telefoons van HTC.

Verder is de HD2 in vele opzichten een unieke telefoon. De Windows Mobile 6.5-telefoon heeft een enorm groot 4,3 inch scherm, en is daarmee de telefoon met het grootste scherm die HTC ooit gemaakt heeft. Tevens is het een van de weinige telefoons met een Snapdragon-processor, met een kloksnelheid van 1GHz. Deze moet ervoor zorgen dat alles soepel werkt. De high-endspecificaties zorgen ervoor dat de verwachtingen hooggespannen zijn.

Na de release in Europa komt het toestel uit in de Verenigde Staten. Daar wordt het toestel uitgebracht door middel van een exclusieve deal met een telecomprovider. De Amerikaanse release zal ergens in 2010 plaatsvinden.

Bron: HTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters