'HTC kondigt HTC HD7 aan op 15 september' – Update

Volgens bronnen dicht bij HTC zal de producent op haar persevent op 15 september de HTC HD7 gaan aankondigen. Het apparaat moet een 4.5-inch AMOLED-touschreen gaan krijgen en een 1.5 Ghz-processor volgens de geruchten.

HTC HD7

Volgens de website Dmarthouse zal HTC tijdens haar event in Londen ook haar eerste Windows Phone-telefoon gaan aankondigen. De website rapporteert dat het apparaat de HD3 zal gaan heten echter andere bronnen weten te melden dat het toestel inmiddels is omgedoopt tot de HD7 en ook de codename van het toestel die Smarthouse bericht lijkt dit te bevestigen. De HD7 lijkt namelijk ontwikkeld te worden onder de codename 6HTHD7XM en heeft volgens bronnen dicht bij HTC specificaties die concurrenten het nakijken geeft. Het toestel zal de HD7 gaan heten omdat het refereert naar het nieuwe OS Windows Phone 7 waarop het toestel zal gaan draaien. Zo zal het toestel verder ook een 4.5-inch Amoled-touchscreen mee gaan krijgen, echter is de vraag of dit wil zal kloppen door het tekort van deze schermen. HTC stapte hierdoor onlangs nog over op Super LCD van Sony en de verwachting is dat nieuwe telefoons dit type scherm ook mee zullen krijgen. Er wordt melding gemaakt van een resolutie van 1280×800 pixels wat erg groot is en de processor zou zelfs 1.5GHz sterk zijn. Ook moet het toestel 1GB ram, 32GB intern geheugen mee gaan krijgen en een 8-megapixelcamera.

De bron gaat nog even door met de vermeldingen van de specificaties en weet er zelfs een schepje bovenop te doen door te melden dat er een HDMI-uitgang op het toestel zal zitten en dat hij HD video’s zal kunnen opnemen. De betrouwbaarheid van de specificaties kunnen in twijfel worden getrokken aangezien ze momenteel niet erg rieeel lijken voor een enkele telefoon. Mocht HTC dan toch werkelijk met dit toestel op de proppen komen op 15 september dan geeft de producent haar concurrenten een stevige tik aangezien concurrenten nog niet kunnen tippen aan deze indrukwekkende lijst.

All About Phones zal live bij de persconferentie van HTC op 15 september aanwezig zijn. Het persevent zullen wij live verslaan via onze live-pagina waar je alvast je e-mailadres kunt achterlaten om een notificatie te krijgen van de start van het persevent.

Update op 6/9/2010 om 15.00 uur:

Volgens WMPowerusers is de bron die dit gerucht heeft verspreid niet betrouwbaar te noemen. De site is dan ook van mening dat de HD7 nog wel even op zich zal laten wachten en de informatie dient dan ook met een flinke korrel zout genomen te worden.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters