'HTC kondigt HTC HD7 aan op 15 september' – Update

Volgens bronnen dicht bij HTC zal de producent op haar persevent op 15 september de HTC HD7 gaan aankondigen. Het apparaat moet een 4.5-inch AMOLED-touschreen gaan krijgen en een 1.5 Ghz-processor volgens de geruchten.

HTC HD7

Volgens de website Dmarthouse zal HTC tijdens haar event in Londen ook haar eerste Windows Phone-telefoon gaan aankondigen. De website rapporteert dat het apparaat de HD3 zal gaan heten echter andere bronnen weten te melden dat het toestel inmiddels is omgedoopt tot de HD7 en ook de codename van het toestel die Smarthouse bericht lijkt dit te bevestigen. De HD7 lijkt namelijk ontwikkeld te worden onder de codename 6HTHD7XM en heeft volgens bronnen dicht bij HTC specificaties die concurrenten het nakijken geeft. Het toestel zal de HD7 gaan heten omdat het refereert naar het nieuwe OS Windows Phone 7 waarop het toestel zal gaan draaien. Zo zal het toestel verder ook een 4.5-inch Amoled-touchscreen mee gaan krijgen, echter is de vraag of dit wil zal kloppen door het tekort van deze schermen. HTC stapte hierdoor onlangs nog over op Super LCD van Sony en de verwachting is dat nieuwe telefoons dit type scherm ook mee zullen krijgen. Er wordt melding gemaakt van een resolutie van 1280×800 pixels wat erg groot is en de processor zou zelfs 1.5GHz sterk zijn. Ook moet het toestel 1GB ram, 32GB intern geheugen mee gaan krijgen en een 8-megapixelcamera.

De bron gaat nog even door met de vermeldingen van de specificaties en weet er zelfs een schepje bovenop te doen door te melden dat er een HDMI-uitgang op het toestel zal zitten en dat hij HD video’s zal kunnen opnemen. De betrouwbaarheid van de specificaties kunnen in twijfel worden getrokken aangezien ze momenteel niet erg rieeel lijken voor een enkele telefoon. Mocht HTC dan toch werkelijk met dit toestel op de proppen komen op 15 september dan geeft de producent haar concurrenten een stevige tik aangezien concurrenten nog niet kunnen tippen aan deze indrukwekkende lijst.

All About Phones zal live bij de persconferentie van HTC op 15 september aanwezig zijn. Het persevent zullen wij live verslaan via onze live-pagina waar je alvast je e-mailadres kunt achterlaten om een notificatie te krijgen van de start van het persevent.

Update op 6/9/2010 om 15.00 uur:

Volgens WMPowerusers is de bron die dit gerucht heeft verspreid niet betrouwbaar te noemen. De site is dan ook van mening dat de HD7 nog wel even op zich zal laten wachten en de informatie dient dan ook met een flinke korrel zout genomen te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. socializer -

  Wacht allemaal maar rustig af, WP7 komt pas in april naar Nederland, omdat de nederlandse vertaling nog niet af is. En wij, Nederlanders, kunnen natuurlijk geen woord Engels, daarom wachten ze nog maar 5 maandjes. Noemt Microsoft een dan een Europese launch. Alleen Engeland, Frankrijk en nog een paar van die landjes zullen de telefoons dit jaar nog zien.

 2. HTC-Freak -

  Whahaha.. wat een hoop commotie over een artikeltje..
  De specs van de hd3 zullen iig wel in de buurt liggen.. en weet zeker dat het toestel net zo snel zal zijn als de hd2. Trage WM is verleden tijd bij HTC.

 3. bart vuijk -

  Typisch Windows. De hoogst mogelijke specificaties zullen nog het ongetwijfeld loodzware OS laten kruipen, ben ik bang. Verder: wat een ontwerp. Lijkt nog het meest op een retro onderzetter. Ben wel benieuwd naar de prestaties, ik zal dat 'event' zeker volgen.

 4. Harmsen -

  Totale bullshit. Het lijkt me sterk dat Microsoft speciaal voor HTC de vereiste resolutie van 800×480 heeft aangepast. Dus dat 1280×800 scherm wordt al moeilijk.

 5. BronDichtBijHTC -

  Totale onzin. En ik kan me niet anders voorstellen dan dat jullie weten dat het onzin is. Die specs van de HD3 waren een hoax uit het voorjaar en in de uitnodiging van HTC is het toestel dat wordt aangekondigd te zien. En dat is niet deze

  1. Danijel -

   Als het artikel gewoon gelezen hebt dan staan duidelijk onze twijfels er in vermeld, meerdere keren. Daarbij is het artikel geplaatst onder geruchten en is de titel tussen aanhalingstekens geplaatst ๐Ÿ™‚

   1. BronDichtBijHTC -

    Allemaal waar en het zal ongetwijfeld joernalistiek allemaal keurig zijn ๐Ÿ™‚

    Maar ik kom hier niet om onzin te lezen. En als ik en nog iemand die reageerd dit gerucht al kan weerleggen met feiten die iets anders zeggen, dan moeten jullie dat toch ook kunnen. Dus mijn vraag is:
    hebben jullie niet doorgehad dat dit complete onzin is (en weten jullie dus minder dan wij als lezers denken) of posten jullie opzettelijk berichten waarvan jullie weten dat ze niet waar zijn?

   2. Danijel -

    Het zijn geruchten, daarvoor hebben we een speciaal kanaal en moet je altijd met een korreltje zout nemen. In het artikel heb ik duidelijk gemaakt dat wij het niet geloven en dat we er vanuit gaan dat het een Android-only event zal zijn.

    De afweging om een gerucht wel of niet te posten licht bij de kwaliteit van de bron en diens bron en onze eigen kennis. Zelf weten we nog niets van dit apparaat uit onze eigen kring, echter de bron beroept zich op bronnen dicht bij HTC en is een betrouwbare website. Daarom hebben we dit geplaatst. Er gaat dus wel degelijk een afweging aan vooraf!

   3. Danijel -

    Ah dank! Ik heb er even een update bij geplaatst nav je link ๐Ÿ™‚

    Ik denk Android-only event inderdaad.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op โš ๏ธ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters