HTC presenteert Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle

A56DJ - Desire 10 lifestyle - Handset - Image - Global
De HTC Desire 10 Lifestyle

HTC heeft twee nieuwe smartphones aangekondigd: de HTC Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle. De Desire 10 Pro wordt de betere van de twee smartphones.

Camera

HTC zegt in zijn launch-video dat de Desire 10 Pro een 13-megapixelcamera aan de voorkant heeft. Bovendien heeft deze een 150-graden panaroma, waardoor het nemen van selfies met je vrienden en familie makkelijker hoort te zijn. De achterkant van de HTC Desire 10 Pro is voorzien van een 20-megapixelcamera, die over laser autofocus beschikt.

Vingerafdrukscanner

Ook heeft HTC een vingerafdrukscanner aan de achterkant toegevoegd. Daarmee kun je snel toegang tot je toestel krijgen. Bovendien lijkt het er ook op dat je foto’s kunt nemen door je vinger op de scanner te leggen. De HTC-thema’s die we al kennen van eerdere HTC-telefoons zijn ook op dit toestel aanwezig, waaronder de Sense-schil voor Android.

Andere specificaties

Als we naar de rest van de specificaties kijken van de HTC Desire 10 Pro, zien we dat de smartphone een 5,5-inch Full HD-scherm heeft. De achtkernige Helio P10-processor van MediaTek drijft de telefoon aan. Het werkgeheugen is, afhankelijk van het model, 3 of 4 GB en de opslagruimte is 32 of 64 GB. Een adviesprijs heeft HTC nog niet gegeven, maar waarschijnlijk kost de nieuwe telefoon tussen de 400 en 500 euro.

HTC Desire 10 Lifestyle

In de slipstream van de Desire 10 Pro heeft HTC nog een smartphone aangekondigd. Dit is de HTC Desire 10 Lifestyle. Deze smartphone¬†gaat zich waarschijnlijk meer op het middensegment richten, waar de Pro meer een high-endtelefoon lijkt. De specificaties zijn dan ook iets minder dan bij de Pro. Zo heeft de Lifestyle maar 2 GB aan werkgeheugen en een uitbreidbare opslagruimte van 16 of 32 GB. De camera’s aan de voor- en achterkant hebben respectievelijk een 5-megapixelsensor en een 13-megapixelsensor. Het scherm is 5,5 inch. Dit display heeft niet een Full HD-resolutie, maar een HD-resolutie van 1280×720 pixels. In de smartphone zit ook een midrange processor. Dit is de enigszins gedateerde Snapdragon 400-processor, die twee jaar geleden ook al gebruikt werd. Deze chipset heeft vier kernen die op 1,6 GHz geklokt zijn.

De Desire 10 Pro en de Desire 10 Lifestyle zijn vanaf volgende maand verkrijgbaar. Over de prijs van de Pro is nog niets bekend, maar de Lifestyle gaat hier 350 euro kosten.

Bron: HTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters