HTC kondigt opvolger aan voor de Desire: de HTC Desire S

HTC heeft vandaag op het Mobile World Congress een opvolger aangekondigd voor de HTC Desire. Het toestel heet de Desire S en heeft uiteraard een vernieuwde versie van de HTC Sense UI. Verder is de Desire S uitgerust met een aluminium unibody.

HTC Desire S

Daarmee is de Desire S eigenlijk een soort kleine versie van de Desire HD, wat verder ook in de specificaties doorschemert. Zo heeft de telefoon een 1,2GHz Qualcomm MSM8255-processor en ondersteuning voor Wi-Fi, GPS, HSDPA, bluetooth enzovoorts. Verder is het toestel uitgerust met 768MB RAM-geheugen. De Desire S heeft, net als de latere exemplaren van de Desire, een 3,7″ WVGA Super LCD-scherm.

De andere belangrijkste verandering is het unibody-design en daarmee profileert de Desire S zich meer als design-toestel dan als echte powerhouse. Het toestel is voorzien van Android 2.3.3.

De Desire S zal in april beschikbaar zijn voor een consumentenadviesprijs van €469,-. De persconferentie van HTC is momenteel live te volgen via AAP Live.

HTC Desire S

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. freak -

    Het is rap gegaan, in krap twee jaar tijd is er weinig onderscheid meer tussen de smartphones in specs en looks. Of moeten we EXCITED worden van een halve inch groter scherm? HTC – samsung – apple – nokia, no big difference, no big deal. Ontzettend saai als je op zoek bent naar een leuke mobiel met karakter. Tijd voor een grote bezem door deze zwaar conformerende markt. Wie durft?

  2. gwystyl2 -

    Mooi ding, dit is voor mij een serieuze kandidaat als opvolger voor mijn huidige telefoon. 4+ " schermen vind ik aan de grote kant; de Galaxy S en Desire HD lijken me niet handig om mee te nemen. De Desire S heeft mooie specs en uiterlijk, dus ik ben benieuwd hoe hij in het echt wordt.

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Samsung Android Oreo

Samsung bevestigt wanneer Android Oreo naar smartphones komt lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters