HTC kondigt opvolger aan voor de Desire: de HTC Desire S

HTC heeft vandaag op het Mobile World Congress een opvolger aangekondigd voor de HTC Desire. Het toestel heet de Desire S en heeft uiteraard een vernieuwde versie van de HTC Sense UI. Verder is de Desire S uitgerust met een aluminium unibody.

HTC Desire S

Daarmee is de Desire S eigenlijk een soort kleine versie van de Desire HD, wat verder ook in de specificaties doorschemert. Zo heeft de telefoon een 1,2GHz Qualcomm MSM8255-processor en ondersteuning voor Wi-Fi, GPS, HSDPA, bluetooth enzovoorts. Verder is het toestel uitgerust met 768MB RAM-geheugen. De Desire S heeft, net als de latere exemplaren van de Desire, een 3,7″ WVGA Super LCD-scherm.

De andere belangrijkste verandering is het unibody-design en daarmee profileert de Desire S zich meer als design-toestel dan als echte powerhouse. Het toestel is voorzien van Android 2.3.3.

De Desire S zal in april beschikbaar zijn voor een consumentenadviesprijs van €469,-. De persconferentie van HTC is momenteel live te volgen via AAP Live.

HTC Desire S

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. freak -

    Het is rap gegaan, in krap twee jaar tijd is er weinig onderscheid meer tussen de smartphones in specs en looks. Of moeten we EXCITED worden van een halve inch groter scherm? HTC – samsung – apple – nokia, no big difference, no big deal. Ontzettend saai als je op zoek bent naar een leuke mobiel met karakter. Tijd voor een grote bezem door deze zwaar conformerende markt. Wie durft?

  2. gwystyl2 -

    Mooi ding, dit is voor mij een serieuze kandidaat als opvolger voor mijn huidige telefoon. 4+ " schermen vind ik aan de grote kant; de Galaxy S en Desire HD lijken me niet handig om mee te nemen. De Desire S heeft mooie specs en uiterlijk, dus ik ben benieuwd hoe hij in het echt wordt.

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Android Oreo Google I/O

Android O: acht onmisbare features om naar uit te kijken lees verder

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Android 7.1.1 Nougat

Sony begint met uitrollen Android 7.1.1 Nougat naar flink aantal Xperia toestellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters