“HTC koopt misschien Motorola”

Het gaat steeds slechter met Motorola en de plannen om de zaak te verkopen zijn al langer bekend. Nu duiken er geruchten op dat HTC weleens degene zou kunnen zijn die Motorola wil kopen.

Hoewel Motorola de laatste tijd een aantal redelijk goede toestellen heeft geproduceerd, zakt het bedrijf toch steeds verder weg in de rode cijfers. Het is zelfs zo erg geworden dat het bedrijf waarschijnlijk niet meer te redden is, tenzij ze met iets heel moois komen op het Mobile World Congress dit jaar. De plannen zijn dan ook aanwezig om het bedrijf, of in ieder geval de gsm-tak, te verkopen. Volgens de nieuwste geruchten, zou HTC weleens een potentiële koper kunnen zijn voor het stervende Motorola.

Het gaat steeds beter met HTC en de producent is hard bezig door te dringen tot de top drie van gsm-producenten. Om dit te kunnen bereiken moet de producent echter wel in staat zijn om deze groei bij te benen, iets dat bij Sony Ericsson misliep. Hierin zou Motorola weleens een grote rol kunnen spelen en nu het bedrijf zo diep de rode cijfers in is gezakt, wordt het voor HTC mogelijk om het op te kopen. Vooral de diepgewortelde netwerken en jarenlange ervaring die Motorola heeft zijn volgens de geruchten punten waar HTC op aast.

motorolahtc 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters