“HTC koopt misschien Motorola”

Het gaat steeds slechter met Motorola en de plannen om de zaak te verkopen zijn al langer bekend. Nu duiken er geruchten op dat HTC weleens degene zou kunnen zijn die Motorola wil kopen.

Hoewel Motorola de laatste tijd een aantal redelijk goede toestellen heeft geproduceerd, zakt het bedrijf toch steeds verder weg in de rode cijfers. Het is zelfs zo erg geworden dat het bedrijf waarschijnlijk niet meer te redden is, tenzij ze met iets heel moois komen op het Mobile World Congress dit jaar. De plannen zijn dan ook aanwezig om het bedrijf, of in ieder geval de gsm-tak, te verkopen. Volgens de nieuwste geruchten, zou HTC weleens een potentiële koper kunnen zijn voor het stervende Motorola.

Het gaat steeds beter met HTC en de producent is hard bezig door te dringen tot de top drie van gsm-producenten. Om dit te kunnen bereiken moet de producent echter wel in staat zijn om deze groei bij te benen, iets dat bij Sony Ericsson misliep. Hierin zou Motorola weleens een grote rol kunnen spelen en nu het bedrijf zo diep de rode cijfers in is gezakt, wordt het voor HTC mogelijk om het op te kopen. Vooral de diepgewortelde netwerken en jarenlange ervaring die Motorola heeft zijn volgens de geruchten punten waar HTC op aast.

motorolahtc 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters