HTC krijgt een nieuwe rechtszaak aan zijn broek gehangen

Het bedrijf Klausner Technologies heeft in Amerika fabrikant HTC aangeklaagd omdat de Taiwanees patenten van het bedrijf geschonden zou hebben. De patenten hebben betrekking op Visual Voicemail technologie.

Visual Voicemail Android

HTC heeft in Amerika een tweede rechtszaak aan haar broek hangen. Het bedrijf Klausner Technologies heeft melding gemaakt van een patentschending door HTC. De patenten van Klausner heeft betrekking op meerdere moddelen van HTC die in Amerika voorzien zijn van de dienst Visual Voicemail. Dankzij deze techniek worden voicemail berichten gedownload op de telefoon zodat ze offline beluisterd kunnen worden. Klausner meent dat het 27 patenten omtrent deze techniek heeft en dat er een aantal daarvan door HTC in Amerika geschonden worden doordat de telefoons daar aan de man gebracht worden.

Onduidelijk is nog wanneer de rechtszaak zal gaan spelen maar dit kan enkele jaren duren. Opvallend is dat Apple ook al aangeklaagd is door Klausner een paar jaar geleden om de zelfde patenten. Onduidelijk is nog hoe dat afgelopen is aangezien de strijd nog steeds voortduurt.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters