HTC krijgt MWC-prijs 'apparaatfabrikant van het jaar'

Telefoonmaker HTC heeft op het Mobile World Congress de prijs voor de ‘Device Manufacturer of the Year’ ontvangen. Tijdens een ceremonie werd de GSMA Global Mobile Award aan de Taiwanese fabrikant toegekend.

HTC Flyer

De GSMA koos HTC om de volgende redenen: “HTC heeft zichzelf uit het niets op de markt gezet met vernieuwende branding en marketing en een sterk portfolio met toestellen op verschillende platformen. HTC heeft met name laten zien dat het een buitengewoon populaire en blijvende fabrikant van telefoontoestellen is. Ook is hun communicatie uitstekend en bieden ze goede klantenservice, daarom een verdiende award.”

Vorig jaar ontving HTC de award voor ‘Best Mobile Phone of 2010’ voor de HTC Hero. Die prijs is dit jaar naar de iPhone 4 gegaan.

Peter Chou, hoogste baas van HTC, toonde zich verheugd met de prijs waar ook Apple en Samsung tot het laatst om streden. ”Het is fantastisch dat we op deze manier door de markt worden erkend voor de groei en het succes van het afgelopen jaar. Duizenden mensen bij HTC werken hard om de meest intuïtieve en persoonlijke smartphones te maken waarmee we bekend zijn geworden. Deze award bewijst hun passie en toewijding. Deze award is ook voor de tientallen miljoenen HTC-gebruikers over de hele wereld die ons elke dag inspireren nieuwe innovatieve ervaringen te creëren. Felicitaties voor en dank aan al deze mensen, onze partners en iedereen bij HTC.”

De wereldpers was over het algemeen wat minder positief over de presentatie van HTC in Barcelona. De fabrikant presenteerde een vijftal mooie Android-telefoons en een tablet, maar deze producten borduren volgens sommige analisten teveel voort op de succesvolle toestellen die HTC vorig jaar uitbracht, en zouden weinig vernieuwend zijn.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters