HTC laat de Desire 8 in volle glorie zien

Fabrikant HTC heeft een aantal foto’s vrijgegeven van de aanstaande Desire 8. Het mirange-toestel krijgt het design mee van de HTC One, minus de aluminiumbouw.

Via het Chinese Weibo-forum van HTC zijn een aantal afbeeldingen vrijgegeven van de aanstaande Desire 8. Het toestel moet het duurste toestel gaan worden van HTC in de mid-range lijn. De verwachting is dat het toestel rond de 400 euro zal gaan kosten zodra hij naar Europa komt. Wat opvalt is dat het toestel het design een beetje heeft mee gekregen van de HTC One, maar wel opgetrokken is uit plastic. De HTC One is voorzien van een aluminium behuizing.

De Desire 8 zal over een 5.5″-scherm gaan beschikken met een 720p-resolutie. Ook zal er een Snapdragon 400-processor zijn werk gaan doen in het toestel. De vier cores zullen naar verluid op 1.6GHz geklokt worden door HTC. Ook is er 1.5GB aan ram aanwezig in de smartphone en een 13-megapixelcamera. Dit alles zal op Android 4.4 gaan draaien en Sense 6.6. Het toestel zal vermoedelijk niet meer over hardware Android-toetsen gaan beschikken. De verwachting is dat HTC het toestel maandag zal gaan bekend maken.

HTC Desire 8 
HTC Desire 8 
HTC Desire 8 
Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters