HTC laat de Desire 8 in volle glorie zien

Fabrikant HTC heeft een aantal foto’s vrijgegeven van de aanstaande Desire 8. Het mirange-toestel krijgt het design mee van de HTC One, minus de aluminiumbouw.

Via het Chinese Weibo-forum van HTC zijn een aantal afbeeldingen vrijgegeven van de aanstaande Desire 8. Het toestel moet het duurste toestel gaan worden van HTC in de mid-range lijn. De verwachting is dat het toestel rond de 400 euro zal gaan kosten zodra hij naar Europa komt. Wat opvalt is dat het toestel het design een beetje heeft mee gekregen van de HTC One, maar wel opgetrokken is uit plastic. De HTC One is voorzien van een aluminium behuizing.

De Desire 8 zal over een 5.5″-scherm gaan beschikken met een 720p-resolutie. Ook zal er een Snapdragon 400-processor zijn werk gaan doen in het toestel. De vier cores zullen naar verluid op 1.6GHz geklokt worden door HTC. Ook is er 1.5GB aan ram aanwezig in de smartphone en een 13-megapixelcamera. Dit alles zal op Android 4.4 gaan draaien en Sense 6.6. Het toestel zal vermoedelijk niet meer over hardware Android-toetsen gaan beschikken. De verwachting is dat HTC het toestel maandag zal gaan bekend maken.

HTC Desire 8 
HTC Desire 8 
HTC Desire 8 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Arthur van Nieuw Amerongen -

    Lijkt mij een prachtig apparaatje, hoewel ikzelf de achterkant een beetje vind tegenvallen(had liever zoiets gezien als de HTC one's achterkant..). Voorkant is echter awesome! Ik vind het mooi dat HTC is doorgegaan met het inbouwen van speakers aan de voorkant.

  2. Quasimodo -

    Met de specs valt goed te leven al is 267 dpi een beetje karig anno 2014. Het veel meer kras bestendige plastic is wat mij betreft (mits van een goed soort) alleen maar een voordeel.
    Waar ik meer moeite mee heb is de prijs. Mijn huidige 5.7" toestel met 8-core en 2GB ram geheugen en prachtig FHD scherm kostte in china de helft.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters