HTC laat de Desire 8 in volle glorie zien

Fabrikant HTC heeft een aantal foto’s vrijgegeven van de aanstaande Desire 8. Het mirange-toestel krijgt het design mee van de HTC One, minus de aluminiumbouw.

Via het Chinese Weibo-forum van HTC zijn een aantal afbeeldingen vrijgegeven van de aanstaande Desire 8. Het toestel moet het duurste toestel gaan worden van HTC in de mid-range lijn. De verwachting is dat het toestel rond de 400 euro zal gaan kosten zodra hij naar Europa komt. Wat opvalt is dat het toestel het design een beetje heeft mee gekregen van de HTC One, maar wel opgetrokken is uit plastic. De HTC One is voorzien van een aluminium behuizing.

De Desire 8 zal over een 5.5″-scherm gaan beschikken met een 720p-resolutie. Ook zal er een Snapdragon 400-processor zijn werk gaan doen in het toestel. De vier cores zullen naar verluid op 1.6GHz geklokt worden door HTC. Ook is er 1.5GB aan ram aanwezig in de smartphone en een 13-megapixelcamera. Dit alles zal op Android 4.4 gaan draaien en Sense 6.6. Het toestel zal vermoedelijk niet meer over hardware Android-toetsen gaan beschikken. De verwachting is dat HTC het toestel maandag zal gaan bekend maken.

HTC Desire 8 
HTC Desire 8 
HTC Desire 8 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Arthur van Nieuw Amerongen -

    Lijkt mij een prachtig apparaatje, hoewel ikzelf de achterkant een beetje vind tegenvallen(had liever zoiets gezien als de HTC one's achterkant..). Voorkant is echter awesome! Ik vind het mooi dat HTC is doorgegaan met het inbouwen van speakers aan de voorkant.

  2. Quasimodo -

    Met de specs valt goed te leven al is 267 dpi een beetje karig anno 2014. Het veel meer kras bestendige plastic is wat mij betreft (mits van een goed soort) alleen maar een voordeel.
    Waar ik meer moeite mee heb is de prijs. Mijn huidige 5.7" toestel met 8-core en 2GB ram geheugen en prachtig FHD scherm kostte in china de helft.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters