HTC laat gebruikers toestellen vroegtijdig testen

HTC is een testprogramma gestart voor werknemers en gebruikers. Het doel is om meer feedback te krijgen over hardware en software. Gebruikers kunnen toestellen vóór de release al uitproberen.

HTC telefoon

HTC heeft de laatste tijd veel problemen met de financiën. Dit komt onder andere door een tekort aan feedback en omdat gebruikers niet tevreden zijn over hun HTC-smartphone. Om betere producten op de markt te brengen is het bedrijf begonnen met HTC Preview. Deelnemers kunnen toestellen en software-updates eerder proberen in ruil voor feedback op de producten.

Deelnemers kunnen zich online registreren. Op basis van je leefstijl zal HTC bepalen waarvoor je in aanmerking komt. Als je bijvoorbeeld erg vaak sport, zal je fitness gerelateerde producten testen of apps die daarbij horen en als je veel muziek luistert zal HTC je bijvoorbeeld muziek-apps laten testen. Het is nog onduidelijk hoe het bedrijf de selectie aan gaat pakken.

Als je je opgeeft voor HTC Preview en je wordt geselecteerd, moet je een contract ondertekenen waarin staat dat je alles geheim houdt. Daarnaast zijn er waarschijnlijk ook onderscheidingen tussen werknemers en consumenten. Wat deze verschillen inhouden is onbekend.

Als je van plan bent je op te geven zijn er een aantal voorwaarden. Je moet minimaal 18 jaar of ouder zijn en je moet alles wat je test geheimhouden.

Vanaf vandaag kun je je registreren voor HTC Preview.

Bron: HTC

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters