HTC laat gebruikers toestellen vroegtijdig testen

HTC is een testprogramma gestart voor werknemers en gebruikers. Het doel is om meer feedback te krijgen over hardware en software. Gebruikers kunnen toestellen vóór de release al uitproberen.

HTC telefoon

HTC heeft de laatste tijd veel problemen met de financiën. Dit komt onder andere door een tekort aan feedback en omdat gebruikers niet tevreden zijn over hun HTC-smartphone. Om betere producten op de markt te brengen is het bedrijf begonnen met HTC Preview. Deelnemers kunnen toestellen en software-updates eerder proberen in ruil voor feedback op de producten.

Deelnemers kunnen zich online registreren. Op basis van je leefstijl zal HTC bepalen waarvoor je in aanmerking komt. Als je bijvoorbeeld erg vaak sport, zal je fitness gerelateerde producten testen of apps die daarbij horen en als je veel muziek luistert zal HTC je bijvoorbeeld muziek-apps laten testen. Het is nog onduidelijk hoe het bedrijf de selectie aan gaat pakken.

Als je je opgeeft voor HTC Preview en je wordt geselecteerd, moet je een contract ondertekenen waarin staat dat je alles geheim houdt. Daarnaast zijn er waarschijnlijk ook onderscheidingen tussen werknemers en consumenten. Wat deze verschillen inhouden is onbekend.

Als je van plan bent je op te geven zijn er een aantal voorwaarden. Je moet minimaal 18 jaar of ouder zijn en je moet alles wat je test geheimhouden.

Vanaf vandaag kun je je registreren voor HTC Preview.

Bron: HTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters