HTC laat los welke smartphones Android Ice Cream Sandwich gaan krijgen

Fabrikant HTC heeft bekend gemaakt welke smartphones Android 4.0 tegemoet kunnen gaan zien. Begin 2012 zal de fabrikant haar high-end smartphone gaan voorzien van Ice Cream Sandwich.

HTC Ice Cream Sandwich

Eerder wist HTC in een nietszeggend statement nog te melden dat het onduidelijk was welke telefoons de update naar Android 4.0 zouden gaan krijgen en op welk tijdstip. Inmiddels heeft de fabrikant middels Facebook gemeld dat de update inderdaad onderweg is. Vooral haar high-end smartphones kunnen een update tegemoet zien begin 2012.

Zo zal in Nederland de HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE en de HTC EVO 3D Android 4.0 voor haar kiezen krijgen. HTC houdt nog een slag om de arm over andere telefoons in haar portfolio die eventueel een update kunnen krijgen. De update zullen begin 2012 vrijgegeven gaan worden door de fabrikant, maar HTC meldt wel dat ze afhankelijk zijn van providers om zo de updates op tijd bij de consumenten te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Elke telefoon met Gingerbread kan ICS aan. Het is alleen de vraag hoeveel geld je er als producent in wil stoppen om je lineup up to date te houden. Ik denk dat HTC gedacht heeft "we hebben al de Sense UI waarmee we een erg goede gebruikservaring bieden en we zien de update als extraatje die we alleen willen bieden aan de mensen die onze duurste toestellen gekocht hebben". Want het kost zeker voor HTC veel geld om voor elk toestel de Sense UI werkend te maken op ICS en de hele update op pootjes te zetten etc.

  1. Eise -

    Hmm was wel te verwachten dit lijstje… Ben benieuwd hoor en ben ook benieuwd hoe ze de nieuwe Sense-versie hierin gaan integreren. Of ze daar al een idee van hebben hoe ze dat gaan doen.. Zitten nog zat functies niet in ICS die wel in Sense zitten of mogelijk zouden kunnen zijn in de schil. Dus ben razend benieuwd!

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters