HTC lanceert app voor Ice View Cover

HTC heeft gisteren de app voor zijn Ice View Cover gelanceerd in de Google Play Store. De app werkt nauw samen met de Ice View Cover voor de HTC 10 en zorgt dat alle notificaties op het hoesje te zien zijn zonder dat het toestel ontgrendeld hoeft te worden.

Dot View Cover

nexus2cee_2014-10-31-10_23_34-dot-view-Google-Search
HTC Dot View Cover

Toen de HTC One M8 en M9 uitkwamen bracht HTC ook een Dot View Cover op de markt. Dit hoesje had allemaal gaten aan de voorkant. Hierop kon je je notificaties lezen, telefoongesprekken opnemen en de tijd zien. Na twee generaties van de Dot View Case vond HTC het tijd voor iets nieuws en daar was de Ice View Cover dan. Het is een hoesje met een matte voorkant waardoor je meer precieze notificaties kan tonen.

Ice View Cover

De app die de Ice View Cover aanstuurt heeft HTC gisteren gelanceerd. De app laat je alles regelen wat te maken heeft met het laten zien van notificaties. Sommige mensen hebben namelijk meer behoefte aan privacy wat notificaties betreft. Verder zijn er ook nog een aantal nuttige shortcuts. Je kunt namelijk makkelijk telefoontjes opnemen. Daarnaast kun je met een dubbele swipe omhoog de camera openen en een foto maken zonder de case te openen.

 

Concurrentie

Uiteraard is het concept van de HTC Ice View Cover niet nieuw. Concurrenten als Samsung en LG hebben al meer van dit soort hoesjes ontworpen waarbij je de tijd kunt lezen en bepaalde handelingen kunt doen. Toch is deze Ice View Cover iets interessanter aangezien HTC al zijn zelfontworpen apps in de Google Play Store heeft staan waardoor er snel updates doorgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan HTC de meest uitgebreide ervaring leveren met dit hoesje voor de HTC 10.

Prijs

Het enige nadeel van de case is de prijs. Ondanks dat hij nog niet verkrijgbaar is in Nederland zijn er wel al prijzen bekend van andere landen. In de Verenigde Staten kost de Ice View Cover vijftig dollar. Je kunt dus rekening houden met een vergelijkbaar bedrag in Euro’s.

Bron: Google Play Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters