HTC lanceert app voor Ice View Cover

HTC heeft gisteren de app voor zijn Ice View Cover gelanceerd in de Google Play Store. De app werkt nauw samen met de Ice View Cover voor de HTC 10 en zorgt dat alle notificaties op het hoesje te zien zijn zonder dat het toestel ontgrendeld hoeft te worden.

Dot View Cover

nexus2cee_2014-10-31-10_23_34-dot-view-Google-Search
HTC Dot View Cover

Toen de HTC One M8 en M9 uitkwamen bracht HTC ook een Dot View Cover op de markt. Dit hoesje had allemaal gaten aan de voorkant. Hierop kon je je notificaties lezen, telefoongesprekken opnemen en de tijd zien. Na twee generaties van de Dot View Case vond HTC het tijd voor iets nieuws en daar was de Ice View Cover dan. Het is een hoesje met een matte voorkant waardoor je meer precieze notificaties kan tonen.

Ice View Cover

De app die de Ice View Cover aanstuurt heeft HTC gisteren gelanceerd. De app laat je alles regelen wat te maken heeft met het laten zien van notificaties. Sommige mensen hebben namelijk meer behoefte aan privacy wat notificaties betreft. Verder zijn er ook nog een aantal nuttige shortcuts. Je kunt namelijk makkelijk telefoontjes opnemen. Daarnaast kun je met een dubbele swipe omhoog de camera openen en een foto maken zonder de case te openen.

 

Concurrentie

Uiteraard is het concept van de HTC Ice View Cover niet nieuw. Concurrenten als Samsung en LG hebben al meer van dit soort hoesjes ontworpen waarbij je de tijd kunt lezen en bepaalde handelingen kunt doen. Toch is deze Ice View Cover iets interessanter aangezien HTC al zijn zelfontworpen apps in de Google Play Store heeft staan waardoor er snel updates doorgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan HTC de meest uitgebreide ervaring leveren met dit hoesje voor de HTC 10.

Prijs

Het enige nadeel van de case is de prijs. Ondanks dat hij nog niet verkrijgbaar is in Nederland zijn er wel al prijzen bekend van andere landen. In de Verenigde Staten kost de Ice View Cover vijftig dollar. Je kunt dus rekening houden met een vergelijkbaar bedrag in Euro’s.

Bron: Google Play Store

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters