HTC lanceert de HTC Snap S522 – Update

HTC heeft vandaag de HTC Snap S522 gelanceerd in Amerika. Het toestel wordt de opvolger van de S620 en beschikt over een 2-megapixelcamera en HSDPA. Naar verwachting zal de S522 niet naar Europa gaan komen.

HTC Snap

HTC heeft zojuist tijdens het CTIA in Amerika de HTC Snap gelanceerd. Dit toestel was al een paar keer uitgelekt maar is vandaag pas officieel gelanceerd door de producent. De S522 zal beschikken over een 528MHz Qualcomm-cpu en zal op Windows Mobile 6.1 Standard gaan lopen. Het toestel heeft 128MB RAM meegekregen en een 2-megapixelcamera. Ook kan het geheugen worden uitgebreid met een Micro-SDHC-kaartje. Deze nieuwe variant van de S620 beschikt ook nog eens over gps en natuurlijk HSDPA en Bluetooth. Ook zal Wi-Fi er niet in ontbreken en tot slot weet HTC te melden dat het een tri-band-toestel zal worden. De HTC Snap is het eerste toestel van HTC dat beschikt over het innovatieve Inner Circle-concept. Hiermee kunnen gebruikers met één druk op de speciale ‘Inner Circle-knop’, e-mail van geselecteerde contactpersonen categoriseren. Berichten van de personen uit de ‘inner circle’ van de gebruiker worden gegroepeerd en automatisch naar boven geschoven. Hiermee kan altijd direct gereageerd worden op e-mails van belangrijke contactpersonen.

De HTC Snap zal naar verwachting niet naar Europa komen echter weet Engadget wel te melden dat in de specificaties melding wordt gemaakt van het Europese netwerk. Prijzen zijn nog onbekend maar zullen waarschijnlijk rond de 300 euro gaan liggen. De Snap wordt rond de zomer in winkels in Amerika verwacht. Het is nog even wachten op een Nederlands persbericht of dit toestel ook naar Europa zal gaan komen.

Update op 01/04/2009 18:30

HTC heeft inmiddels een persbericht in Nederland uitgegeven waarin te lezen valt dat de Snap ook naar Nederland zal gaan komen. Het toestel zal voor de zomer in de winkels liggen voor een prijs van rond de 325 euro.

HTC Snap 
HTC Snap S522

 

HTC Snap S522

 

HTC Snap S522

 

Bron: Engadget

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters