HTC lanceert de HTC Tattoo; een goedkope Android-telefoon

HTC heeft weer een nieuwe smartphone op de planken staan genaamd de Tattoo. Het toestel loopt op het Android OS en beschikt daarnaast over de Sense UI en een 3,2-megapixelcamera.

HTC heeft in alle vroegte een nieuwe smartphone uit de doeken gedaan genaamd de HTC Tattoo. Het toestel is een mid-range telefoon en de specificaties zijn er dan ook naar. Zo heeft de Sense wel de UI van HTC maar moet het toestel het wel doen met een 3,2-megapixelcamera, Wi-Fi en Bluetooth. Onduidelijk is nog wat de overige specificaties zijn, het persbericht geeft helaas niet alle details van het toestel prijs. Het toestel was eerder al veelvuldig uitgelekt als de HTC Click maar nu is het dan toch officieel gemaakt. Het is al wel duidelijk dat het toestel verwisselbare covers zal krijgen en daaraan ontleent het toestel ook zijn naam. Daarnaast zal er een 3,5mm headphone-jack op het toestel aanwezig zijn om muziek te beluisteren. De specificaties van het toestel stonden niet vermeld in het persbericht van HTC, echter hebben wij met wat speurwerk toch de specficatie-pagina kunnen opvissen van de Tattoo. Het toestel beschikt over dezelfde Qualcomm-CPU als andere recente toestellen van HTC: de MSM7225 die op 528 MHZ loopt. Daarnaast heeft het toestel 512 MB rom en 256 MB ram met zich meegekregen. Er zit een 2,8″-scherm op het toestel en ook UMTS en HSDPA ontbreken niet. Tot slot heeft HTC het toestel voorzien van een gps-ontvanger en een G-Sensor die er samen met het digitaal kompas voor moet zorgen dat je nooit de weg kwijtraakt. Ook is duidelijk dat het toestel in verschillende kleuren naar buiten zal komen om ook het jongere publiek mee te pakken.

Volgens HTC zal de Tattoo vanaf begin oktober in Europa beschikbaar zijn voor een nog onbekende prijs. Onduidelijk is nog of het toestel ook direct naar Nederland komt. Zodra de overige specificaties van het toestel bekend zijn zullen we dit nieuwsbericht van een update voorzien.

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

Bron: HTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters