HTC lanceert de HTC Tattoo; een goedkope Android-telefoon

HTC heeft weer een nieuwe smartphone op de planken staan genaamd de Tattoo. Het toestel loopt op het Android OS en beschikt daarnaast over de Sense UI en een 3,2-megapixelcamera.

HTC heeft in alle vroegte een nieuwe smartphone uit de doeken gedaan genaamd de HTC Tattoo. Het toestel is een mid-range telefoon en de specificaties zijn er dan ook naar. Zo heeft de Sense wel de UI van HTC maar moet het toestel het wel doen met een 3,2-megapixelcamera, Wi-Fi en Bluetooth. Onduidelijk is nog wat de overige specificaties zijn, het persbericht geeft helaas niet alle details van het toestel prijs. Het toestel was eerder al veelvuldig uitgelekt als de HTC Click maar nu is het dan toch officieel gemaakt. Het is al wel duidelijk dat het toestel verwisselbare covers zal krijgen en daaraan ontleent het toestel ook zijn naam. Daarnaast zal er een 3,5mm headphone-jack op het toestel aanwezig zijn om muziek te beluisteren. De specificaties van het toestel stonden niet vermeld in het persbericht van HTC, echter hebben wij met wat speurwerk toch de specficatie-pagina kunnen opvissen van de Tattoo. Het toestel beschikt over dezelfde Qualcomm-CPU als andere recente toestellen van HTC: de MSM7225 die op 528 MHZ loopt. Daarnaast heeft het toestel 512 MB rom en 256 MB ram met zich meegekregen. Er zit een 2,8″-scherm op het toestel en ook UMTS en HSDPA ontbreken niet. Tot slot heeft HTC het toestel voorzien van een gps-ontvanger en een G-Sensor die er samen met het digitaal kompas voor moet zorgen dat je nooit de weg kwijtraakt. Ook is duidelijk dat het toestel in verschillende kleuren naar buiten zal komen om ook het jongere publiek mee te pakken.

Volgens HTC zal de Tattoo vanaf begin oktober in Europa beschikbaar zijn voor een nog onbekende prijs. Onduidelijk is nog of het toestel ook direct naar Nederland komt. Zodra de overige specificaties van het toestel bekend zijn zullen we dit nieuwsbericht van een update voorzien.

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

HTC Tattoo

 

Bron: HTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters